Posledný celok Niké ligy hlási prvú posilu. Do boja o záchranu prichádza Meszároš

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Posledný celok Niké ligy hlási prvú posilu. Do boja o záchranu prichádza Meszároš

Meszáros strávil dva posledné roky v Liberci. Polroka je však bez angažmánu.
Meszáros strávil dva posledné roky v Liberci. Polroka je však bez angažmánu.Profimedia
Futbalový klub FC ViOn Zlaté Moravce posilnil slovenský krídelník Karol Meszároš. Tridsaťročný hráč podpísal zmluvu do leta 2025. Klub o tom informoval v tlačovej správe.

Meszároš už raz v Zlatých Moravciach pôsobil, v januári 2013 prišiel z bratislavského Slovana na polročné hosťovanie. Počas tohto obdobia nastúpil v červeno-modrom drese v 12 ligových dueloch a dvakrát skóroval. 

Neskôr pôsobil v Maďarsku, kde postupne hrával za Puškáš Academy, Debrecín, Haladás a Újpest. Uplynulé štyri sezóny strávil v Česku. Dva roky hral za České Budějovice a dve sezóny strávil v Slovane Liberec.

"ViOn dobre poznám. Na začiatku mojej kariéry som tu strávil krátke polročné hosťovanie, prostredie pre mňa nie je neznáme. Nikdy som Zlaté Moravce neprestal sledovať. Je to rodinný klub, v ktorom vždy všetko fungovalo na výbornú. Veľký rešpekt pred všetkými ľuďmi v klube, na čele s pánom majiteľom," uviedol futbalista.

ViOn-u patrí po jesennej časti Niké ligy posledné dvanáste miesto a dávnejšie stratil šancu na postup do skupiny o titul. V osemnástich zápasoch nazbieral len štyri body a nemá na konte ani jedno víťazstvo. Už skôr v klube skončili brankári Slávik s Knoblochom a hráči Weir, Mijič, Čerepkai i Nsumoh.