S Ružomberkom a Niké ligou sa rozlúčil gólom, Bobček mieri do Poľska

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

S Ružomberkom a Niké ligou sa rozlúčil gólom, Bobček mieri do Poľska

Slovenskú enklávu v Poľsku rozšíri ďalší hráč.
Slovenskú enklávu v Poľsku rozšíri ďalší hráč.Profimedia
Najbližšia futbalová budúcnosť Tomáša Bobčeka už je známa. Novým pôsobiskom dvadsaťjedenročného útočníka, ktorý od roku 2012 hral v Ružomberku, bude Lechia Gdaňsk.

Predstavitelia Ružomberka sa s poľským klubom dohodli na trvalom prestupe ofenzívneho hráča. Pod Čebrať zamieril už pred 11 rokmi v skorom mládežníckom veku. Cez žiacke a dorastenecké tímy prešiel až k seniorskému futbalu a sa stal súčasťou tamojšieho "áčka". Vo farbách mužstva z dolného Liptova nastúpil do 75 ligových stretnutí, individuálne sa presadil 12-krát.

Premiérový zásah v najvyššej slovenskej súťaži zaknihoval na jeseň 2019, keď 6. októbra jeho gól znamenal zisk bodu zo zápasu so Slovanom Bratislava, ktorý sa skončil remízou 1:1. Bobček zbieral cenné skúsenosti aj v mladežníckych výberoch reprezentácie Slovenska.

Bodku za doterajšou ružomberskou kapitolou dal gólovou ranou v sobotnom dueli 6. kola Niké ligy proti Banskej Bystrici. "Dnes sme sa dohodli na podmienkach prestupu. Transfer je ešte podmienený úspešným absolvovaním zdravotnej prehliadky v Gdaňsku," uviedol športový manažér MFK Ružomberok Milan Bezák.

Bobčekova seniorská kariéra bola doposiaľ spojená iba s Ružomberkom
Bobčekova seniorská kariéra bola doposiaľ spojená iba s RužomberkomFlashscore