Skupina o titul v Niké lige spoznala svoj žreb. Predstavujeme program jarných zápasov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Skupina o titul v Niké lige spoznala svoj žreb. Predstavujeme program jarných zápasov
Najvyššie postavenými mužstvami sú Slovan a Žilina.
Najvyššie postavenými mužstvami sú Slovan a Žilina.TASR
Niké liga predstavila žreb zápasov svojej nadstavbovej časti. Program duelov spoznali účastníci oboch skupín - o titul aj o udržanie sa v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži. Snaha tímov vyvrcholí posledným kolom 18. mája 2024.

O majstrovi základnej časti bolo rozhodnuté už skôr. Najlepšiu východiskovú pozíciu si zabezpečil obhajca titulu Slovan. Napínavé to až do konca bolo v boji o miestenky v prvej šestke. Súboje 22. kola rozhodli o tom, že Ružomberku sa podarilo vytvoriť postupový zázrak.

Oči pre plač ostali Trenčanom i banskobystricej Dukle, oba kádre si z ostatných súbojov odniesli iba jeden bod a obsadili siedmu a ôsmu priečku. Podbrezová síce svoju bitku prehrala, no účasť v skupine o titul jej napokon neušla.

Bratislavský líder začne svoju cestu za obhajobou 8. marca pod Čebraťom. S aktuálne druhým mužstvom tabuľky zo Žiliny sa stretne 6. apríla pod Dubňom a 4. mája doma v hlavnom meste. Tradičné derby súboje s Trnavou čakajú úradujúceho majstra 17. marca a 20. apríla. Minuloročný ašpirant na titul z Dunajskej Stredy sa s kádrom Vladimíra Weissa st. stretne dvakrát počas apríla.

Program nadstavbovej časti Niké ligy.
Program nadstavbovej časti Niké ligy.Niké liga