Skupina o udržanie sa v Niké lige spoznala svoj žreb. Predstavujeme program jarných zápasov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Skupina o udržanie sa v Niké lige spoznala svoj žreb. Predstavujeme program jarných zápasov
Košičania v poslednej chvíli skazili plány Dukly.
Košičania v poslednej chvíli skazili plány Dukly. TASR
Niké liga predstavila žreb zápasov svojej nadstavbovej časti. Program duelov spoznali účastníci oboch skupín - o titul aj o udržanie sa v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži. Snaha tímov vyvrcholí posledným kolom 18. mája 2024.

Dolná polovica tabuľky už pred istým časom spoznala štvoricu tímov, ktoré sa na jar predstavia v skupine o uchovanie si nikéligovej príslušnosti. Zvyšné dve miesta dolnej šestky tabuľky čakali na obsadenie až do záveru základnej časti. Po 22. kole sa na nich nechcene usadili Trenčín a Banská Bystrica.

Pod touto dvojicou bola s 11-bodovu stratou najvyššie postavená deviata Skalica. O ďalších šesť bodov menej nazbieral nováčik súťaže z Košíc. Pod klubom z metropoly východu sa umiestnili Michalovce, ktoré v záverečnom vystúpení pred štartom nadstavby zdolali posledné Zlaté Moravce.

Spomínaní dvaja účastníci Niké ligy, ktorí sa len tesne nedostali do TOP 6, si zmerajú sily 30. marca a 11. mája. Košičania sa budú snažiť dotiahnuť na Záhorákov vzájomnými duelmi 13. apríla a takisto 11. mája. Kádre z dolných poschodí tabuľky sa proti sebe postavia hneď v úvode nadstavby 9. marca a následne až v predposlednom kole.

Program zápasov skupiny o udržanie sa v Niké ligy.
Program zápasov skupiny o udržanie sa v Niké ligy.Niké liga