Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slovan má na čele tabuľky už desaťbodový náskok, na ihrisku Žiliny strelil štyri góly

Na snímke sprava v súboji o loptu Samuel Gidi a Kyriakos Savvidis.
Na snímke sprava v súboji o loptu Samuel Gidi a Kyriakos Savvidis.TASR
V úvodnom zápase jarnej časti Niké ligy 2023/24 vyhrali futbalisti Slovana Bratislava na pôde MŠK Žilina 4:0 . Program 19. kola pokračuje cez víkend.

Žilina - Slovan 0:4

Slovan začal aktívnejšie a už vo štvrtej minúte mal Blackman vyloženú šancu, ale zakončenie nasmeroval do Belka. Čo nevyšlo jemu, napravil Tigran Barseghjan, ktorý využil na päťke presnú prihrávku Strelca - 0:1. Tesne pred koncom polčasu hostia skóre zvýšili. Hlavný rozhoca Ziemba sa poradil s VAR-om a rozhodol o pokutovom kope. 

Belko síce strelu po trávniku od Vladimíra Weissa vystihol, ale kapitán "belasých" sa dostal k dorážke a mohol sa tešiť zo svojho premiérového gólu v sezóne - 0:2. Zaujímavé veci sa diali aj po zmene strán. Slovan prišiel o svojho brankára, nakoľko Borjan po nezavinenej zrážke nešťastne dopadol na trávnik a ihrisko opustil na nosidlách.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Následne Barseghajn osamotený pred gólmanom "šošonov" prestrelil priestor troch žrdí, potom Minárik zastavil unikajúceho Weissa. V 68. minúte Strelec dostal loptu do siete, presný zásah mu zobral VAR a hlavne ofsajd. Bratislavský tím definitívne upokojil tesne pred koncom Džaba Kankava po prihrávke Rodriguesa - 0:3.

Počas dlhého trinásťminútového nadstaveného času dostal Slovan k dispozícii druhý pokutový kop v stretnutí. Rozohrávku obstaral Gerson Rodrigues. Luxemburská posila pridala k asistencii aj presný zásah - 0:4. Zverenci trénera Weissa tak majú na čele tabuľky Niké ligy pred Žilinou už desaťbodový náskok.

Aktuálna tabuľka Niké ligy.
Aktuálna tabuľka Niké ligy.Flashscore