Slovan má na čele tabuľky už desaťbodový náskok, na ihrisku Žiliny strelil štyri góly

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slovan má na čele tabuľky už desaťbodový náskok, na ihrisku Žiliny strelil štyri góly

Na snímke sprava v súboji o loptu Samuel Gidi a Kyriakos Savvidis.
Na snímke sprava v súboji o loptu Samuel Gidi a Kyriakos Savvidis.TASR
V úvodnom zápase jarnej časti Niké ligy 2023/24 vyhrali futbalisti Slovana Bratislava na pôde MŠK Žilina 4:0 . Program 19. kola pokračuje cez víkend.

Žilina - Slovan 0:4

Slovan začal aktívnejšie a už vo štvrtej minúte mal Blackman vyloženú šancu, ale zakončenie nasmeroval do Belka. Čo nevyšlo jemu, napravil Tigran Barseghjan, ktorý využil na päťke presnú prihrávku Strelca - 0:1. Tesne pred koncom polčasu hostia skóre zvýšili. Hlavný rozhoca Ziemba sa poradil s VAR-om a rozhodol o pokutovom kope. 

Belko síce strelu po trávniku od Vladimíra Weissa vystihol, ale kapitán "belasých" sa dostal k dorážke a mohol sa tešiť zo svojho premiérového gólu v sezóne - 0:2. Zaujímavé veci sa diali aj po zmene strán. Slovan prišiel o svojho brankára, nakoľko Borjan po nezavinenej zrážke nešťastne dopadol na trávnik a ihrisko opustil na nosidlách.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Následne Barseghajn osamotený pred gólmanom "šošonov" prestrelil priestor troch žrdí, potom Minárik zastavil unikajúceho Weissa. V 68. minúte Strelec dostal loptu do siete, presný zásah mu zobral VAR a hlavne ofsajd. Bratislavský tím definitívne upokojil tesne pred koncom Džaba Kankava po prihrávke Rodriguesa - 0:3.

Počas dlhého trinásťminútového nadstaveného času dostal Slovan k dispozícii druhý pokutový kop v stretnutí. Rozohrávku obstaral Gerson Rodrigues. Luxemburská posila pridala k asistencii aj presný zásah - 0:4. Zverenci trénera Weissa tak majú na čele tabuľky Niké ligy pred Žilinou už desaťbodový náskok.

Aktuálna tabuľka Niké ligy.
Aktuálna tabuľka Niké ligy.Flashscore