Trenčín predĺžil sériu bez víťazstva, v piatkovej predohrávke podľahol Ružomberku

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Trenčín predĺžil sériu bez víťazstva, v piatkovej predohrávke podľahol Ružomberku

Niké
NikéProfimedia
Futbalisti MFK Ružomberok vyhrali v piatkovej predohrávke 15. kola Niké ligy proti Trenčínu tesne 1:0 a ukončili svoju štvorzápasovú sériu bez výhry.

Ružomberok - Trenčín 1:0

Hosťujúci tréner Stolica spravil jednu významnú zmenu, prvýkrát v tejto sezóne Niké ligy poslal do brány mladého Kukučku, keďže Vozinha chytal počas reprezentačnej prestávky oba stretnutia za Kapverdy a okrem toho si aj pocestoval, takže ostal iba na lavičke.

Hladík sa už po niekoľkých sekundách rútil sám na kasu, ale tesne minul a navyše bol v ofsajde. Trenčín mal hernú prevahu, aktívny bol hlavne Soares, ktorý nebezpečne strieľal pomedzi nohy Malého do pozorného Frühwalda. Väčšie šance však mal Ružomberok. Seleckého krížny pokus iba tesne minul vzdialenejšiu žrď a zakrátko Maslo hlavičkoval takisto o niekoľko centimetrov vedľa.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Liptáci sa dostali do vedenia v 27. minúte, keď si pas Seleckého našiel na pravej strane pokutového územia Chrien, prihral pod seba a voľný Samuel Lavrinčík z hranice bieleho bodu nedal šancu Kukučkovi, vďaka čomu sa presadil do siete svojho bývalého zamestnávateľa.

Po zmene strán sa nejaký čas nedialo nič zaujímavé, ale potom prišli veľké šance. Najskôr Chrien v úniku zakončil iba do Kukučku, následne už striedajúci Boďa dostal nástrel Seleckého kolenom do siete, no jeho zásah pre ofsajd neplatil. Na druhej strane sa vyznamenal Frühwald, keďže ho z hranice bieleho bodu preveril Ibrahim a zblízka dorážal Gong.

Hodnotenie hráčov základných zostáv.
Hodnotenie hráčov základných zostáv.Flashscore

Trenčín nevyhral už sedem súťažných zápasov, z toho šesť ligových, naposledy sa tešil ešte 30. septembra proti Banskej Bystrici. Z piatej priečky ho v sobotu môže zosadiť Dunajská Streda. Ružomberok po troch prehrách a remíze zaknihoval štvrté víťazstvo v sezóne, čím sa dostal na úroveň sedemnástich bodov, koľko má aj ôsma Skalica. Prvýkrát sa "Ruža" tešila pod vedením trénera Smetanu.

Aktuálna tabuľka Niké ligy.
Aktuálna tabuľka Niké ligy.Flashscore