Trnava si poradila s Dunajskou Stredou. Naštartoval ju vlastný gól, Ďuriš potvrdil formu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Trnava si poradila s Dunajskou Stredou. Naštartoval ju vlastný gól, Ďuriš potvrdil formu

Trnava si hladko poradila s Dunajskou Stredou.
Trnava si hladko poradila s Dunajskou Stredou.TASR
Futbalisti Trnavy vyhrali v nedeľnom zápase 1. kola nadstavby Niké ligy v skupine o titul nad Dunajskou Stredou 3:0 a potvrdili tretie miesto v tabuľke.

Trnava - Dunajská Streda 3:0

Trnava hneď na začiatku prišla o zraneného obrancu Štetinu, ktorého musel nahradiť Djurič. Prvú šancu mal Ofori, jeho pokus preletel iba tesne vedľa rohu svätyne súpera. Na druhej strane Trusa predviedol krásnu individuálnu akciu, lenže v poslednej chvíli pri zakončení si nepotykal s presnosťou.

Azango preveril pozornosť Popoviča prudkým pokusom. V závere úvodného dejstva bol hlavnou postavou Yhoan Andzouana. Najskôr nedostal pekné zakončenie do siete, aby si v nadstavení strelil vlastný gól, keďže v snahe odkopnúť center Azanga poslal loptu za chrbát vlastného gólmana.

Hodnotenie hráčov základných zostáv.
Hodnotenie hráčov základných zostáv.Flashscore

Po zmene strán sa snažil tvrdou ranou vyrovnať Herc, pozor si na to dal Takáč. Trnava udrela druhý raz v 68. minúte zásluhou Romana Procházku. Všetkému predchádzala skrumáž pred bránou Dunajskej Stredy. Domáci sa snažili loptu pretlačiť za čiaru, čo sa nakoniec aj so šťastím podarilo slovenskému stredopoliarovi.

Definitívu mohli pridať Bukata alebo Ofori. Aj keď sa ich šance neujali, tak o tretí gól sa postaral Michal Ďuriš. Ideálne si nabehol na presný center Mikoviča a Popovič ostal bez šance. Skúsený útočník skóroval štvrtý raz v ostatných troch súťažných zápasoch a počas aktuálneho ročníka Niké ligy zaznamenal osem zásahov.

Skóre ešte mohol zvýšiť český útočník Tomáš Poznar, pretože vybojoval pokutový kop, no ten nepremenil. Popovič vystihol smer a loptu zastavil. Trnava sa napriek tomu teší z víťazstva, po ktorom má na treťom mieste už 42 bodov, čo je o päť viac ako získala štvrtá Dunajská Streda.

Aktuálna tabuľka prvej šestky.
Aktuálna tabuľka prvej šestky.Flashscore