Všade dobre, doma najlepšie. Danko predĺžil zmluvu s Michalovcami

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Všade dobre, doma najlepšie. Danko predĺžil zmluvu s Michalovcami

Danko (vpravo) ostáva v kádri nikéligistu.
Danko (vpravo) ostáva v kádri nikéligistu.Profimedia
Slovenský futbalový stredopoliar Stanislav Danko (29) predĺžil zmluvu v MFK Zemplín Michalovce do konca sezóny 2024/2025. Klub o tom informoval na sociálnych sieťach.

Hráči Michaloviec sú po 16 odohratých zápasoch na predposlednom 11. mieste Niké ligy, na ktorom majú dvojbodový náskok na posledné Zlaté Moravce.

"Veľmi si vážim, že mi vedenie takýmto spôsobom prejavilo dôveru a mám z toho radosť. Naďalej chcem pomáhať klubu, ktorý ma vychoval. V Michalovciach som sa vždy cítil výborne. Verím, že sa aj výsledkovo konečne 'nakopneme' a zachránime pre Michalovce najvyššiu súťaž. Urobím všetko pre to, aby sa to podarilo," uviedol Danko.

Danko je odchovancom klubu, z ktorého odišiel v lete 2020. Po polročnom období bez angažmánu odohral jarnú časť ročníka 2020/2021 za Sereď. Následne hral dve sezóny za druholigový Trebišov. Do Michaloviec sa vrátil v lete tohto roka a pôvodne uzavrel ročný kontrakt.

Bývalý mládežnícky reprezentat Slovenska chytil v poslednom období dobrú formu a je ťahúňom michalovského tímu. Na prvý ligový gól po návrate síce ešte čaká, ale na svojom konte má dve asistencie a raz sa strelecky presadil v Slovnaft Cupe.