Weiss napriek výhre nešetril kritikou: Som nahnevaný, nemôžeme sa takto triasť o výsledok

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Weiss napriek výhre nešetril kritikou: Som nahnevaný, nemôžeme sa takto triasť o výsledok
Aktualizované
Weiss nebol spokojný s tým, čo sa dialo hlavne v druhom polčase.
Weiss nebol spokojný s tým, čo sa dialo hlavne v druhom polčase.TASR
Slovan Bratislava po dvoch remízach dokázal na tretí pokus v Niké lige vyhrať, ale tréner Vladimír Weiss st. (58) nebol po stretnutí v Skalici spokojný s viacerými vecami a takisto hráčmi.

Úradujúci majster šetril všetky opory pred odvetou 3. predkola Ligy majstrov. Aj preto sa do základnej zostavy dostalo až šesť slovenských futbalistov, z toho štyria odchovanci. Svoj gólový účet v áčku "belasých" si otvoril mladý Nino Marcelli, ktorý znova hral veľmi dobré stretnutie. Medzi tromi žrďami stál Adam Hrdina. Bol to pre neho druhý štart medzi slovenskou elitou.

"Prišli sme s cieľom získať tri body a zlepšiť si pozíciu v lige po tom, ako sme stratili už štyri body. Z tohto pohľadu sa nám to podarilo, avšak priebeh... Súpera sme pustili do prvej šance po štandardnej situácii, na ktoré sa pripravujeme, no niektorí hráči sú nepozorní, nejdú do lopty, alebo tam idú neskoro. Za stavu 2:0 musíme premeniť šance, ukončiť zápas a kontrolovať hru," tvrdil na tlačovej konferencii nespokojný lodivod.

Štatistický pohľad na zápas Skalica - Slovan.
Štatistický pohľad na zápas Skalica - Slovan.Flashscore

Slovan vďaka Barsegjanovi viedol spomínaným náskokom, po hodine hry znížil Podhorin, pričom ešte hlavne Yao fatálne zlyhal hneď dvakrát, keď stál pred prázdnou bránou: "Plánoval som iné striedania so zámerom dať viac šancu Voetovi a nechať oddýchnuť Wimmera, čo mi priebeh neumožnil. Výsledok je okej, ale nie hra niektorých, ktorí sa mali ukázať na utorok, čo bolo aj motto môjho príhovoru," pokračoval Weiss.

Otvorene priznal, že sa mu výkony viacerých jedincov nepáčili: "Musím byť k niektorým kritický, celá obranná línia musí byť lepšia a tvrdšia v súbojoch, rovnako hráči ako napríklad Zmrhal musia zo seba vyžmýkať viac. Nemôžeme sa spoliehať na to, s čím príde 18-ročný Marcelli či Strelec, ktorý je s nami krátko a bolo trochu vidno, že dlhšie nehral, no jeho výkon bol v poriadku a určite nám pomôže," jasne konštatoval.

Skalica - Slovan

Výkon Hrdinu sa mu páčil, aj keď priznal, že mohlo ísť o menší risk vzhľadom na vek a chýbajúce skúsenosti. "Máme tri body, celkovo však musím kritizovať, pretože aj v mladšom zložení si to musíme dohrať a nemôže sa stať, že sa na konci trasieme o výsledok. Som nahnevaný, že to nevieme zlomiť na 3:0 a opäť dáme protivníkovi šancu zo štandardnej situácie," zopakoval Weiss.

Slovan cestuje do Izraela už v nedeľu, aby si čo najlepšie zvykol na tamojšie podmienky a pokúsil sa uspieť: "Dáme do toho všetko a pokúsime sa o malý športový zázrak," dodal.

Sledujte náš ONLINE tracker Niké ligy