Messi na olympiáde? Má otvorené dvere, pozvánka tu bude, hlási Mascherano

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Messi na olympiáde? Má otvorené dvere, pozvánka tu bude, hlási Mascherano
Messi už olympijské zlato v repertoári má.
Messi už olympijské zlato v repertoári má.Reuters
Lionel Messi (36) má otvorené dvere, aby si zahral na tohtoročných olympijských hrách v Paríži, povedal tréner Argentíny do 23 rokov Javier Mascherano (39).

Argentína si zabezpečila účasť na olympijských hrách po tom, ako v nedeľu zdolala Brazíliu 1:0 vo finále štvorčlenného juhoamerického kvalifikačného turnaja.

Na otázku o možnosti, že 36-ročný Messi bude hrať v Paríži, odpovedal jeho bývalý spoluhráč z Argentíny a Barcelony Mascherano novinárom:

"Každý pozná môj vzťah s Leom a priateľstvo, ktoré s ním mám. Vždy som hovoril, že hráč ako Leo má otvorené dvere a jeho nominácia, aby nás sprevádzal, bude, samozrejme, závisieť od neho, jeho kompromisov a času, ale pozvánka tu jednoznačne bude."

Útočník Interu Miami Messi, ktorý v roku 2022 priviedol Argentínu k víťazstvu na majstrovstvách sveta v Katare, získal s národným tímom zlato na olympijských hrách v Pekingu v roku 2008.

Mužský turnaj na LOH v Paríži sa uskutoční od 24. júla do 9. augusta. Tímy môžu mať v nominácii troch starších hráčov ako 23 rokov (narodených pred 1. januárom 2001).