Aká je budúcnosť spoluhráčov Dúbravku? Howe si chce v budúcej sezóne udržať ofenzívne opory

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Aká je budúcnosť spoluhráčov Dúbravku? Howe si chce v budúcej sezóne udržať ofenzívne opory
Howe bude čakať na rozhodnutie vedenia klubu.
Howe bude čakať na rozhodnutie vedenia klubu.Profimedia
Tréner futbalistov Newcastlu Eddie Howe (46) nemá v úmysle nechať v letnom prestupovom období odísť Alexandra Isaka (24) a Bruna Guimaraesa (26) napriek tlaku na dodržiavanie pravidiel Premier League o výdavkoch. O švédskeho útočníka Isaka už prejavili záujem Arsenal a Tottenham, zatiaľ čo brazílsky stredopoliar údajne obdržal ponuku z Paríža Saint-Germain.

Špekulácie o možnom odchode spoluhráčov Slováka Martina Dúbravku sa zvýšili, odkedy výkonný riaditeľ Darren Eales v januári priznal, že klub možno bude musieť predať hviezdnych hráčov, aby umožnil ďalšie investície do tímu.

"Veľa bude závisieť od našich ambícií a od toho, kam sa bude klub v dohľadnej dobe uberať. Musíme sa naďalej posúvať vpred, svoje ciele však nemôžeme určovať iba slovami ale aj činmi. Takže im musíme dokázať, že sme tím, ktorý chce napredovať. Chceme si Alexa a Bruna udržať dlhodobo, pretože takých hráčov nenájdeme za každým rohom," uviedol Howe.

Newcastle sa so 44 bodmi nachádza v tabuľke na ôsmom mieste, jeho šance na zisk vstupenky do budúcosezónnej Ligy majstrov sú tak mizivé. Naďalej sa však drží v hre o účasť v pohárovej Európe.