Aston Villa si poistila služby kanoniera, Watkins s dlhodobou zmluvou

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Aston Villa si poistila služby kanoniera, Watkins s dlhodobou zmluvou

Ollie Watkins z Aston Villy zaznamenal minulý víkend proti Brightonu hetrik.
Ollie Watkins z Aston Villy zaznamenal minulý víkend proti Brightonu hetrik.AFP
Anglický reprezentačný útočník Ollie Watkins (27) podpísal novú päťročnú zmluvu s Aston Villou.

Zakončovateľ, ktorý bol tento týždeň prvýkrát po vyše roku povolaný do anglickej reprezentácie pod vedením Garetha Southgatea, prišiel do Villy v roku 2020 z Brentfordu za 28 miliónov libier (približne 32,4 milióna eur).

Watkins strelil v minulej sezóne v Premier League 15 gólov a pomohol svojmu klubu k postupu do Európskej konferenčnej ligy. V novom ročníku dal zatiaľ štyri góly v siedmich vystúpeniach, z toho tri v zápase, v ktorom Villa minulý víkend porazila Brighton 6:1.

"Určite to bol pre mňa nezabudnuteľný týždeň, na ktorý nikdy nezabudnem. Som veľmi vďačný. Mám okolo seba veľa dobrých ľudí a v klube je veľa dobrých ľudí. Som šťastný, že veľa ľudí je na tejto ceste so mnou," povedal Watkins pre web Aston Villy.

O Watkinsovi sa v posledných mesiacoch hovorilo, že je v hľadáčiku viacerých klubov Premier League, pričom za dlhodobých obdivovateľov hráča sa považovali napríklad Arsenal a Manchester United.

Útočník bude tento víkend pravdepodobne na čele zostavy Villans, ktorí v nedeľu popoludní zavítajú na ihrisko rivala z Midlands Wolves.