Chelsea premiérovo bez Pottera remizovala s Liverpoolom, Leicester znova prehral

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Chelsea premiérovo bez Pottera remizovala s Liverpoolom, Leicester znova prehral
V zápase na Stamford Bridge gól nepadol.
V zápase na Stamford Bridge gól nepadol.Profimedia
V dohrávke 8. kola anglickej Premier League remizovala Chelsea na domácej pôde s Liverpoolom bez gólov. Dohrávané stretnutia 7. kola priniesli tri body pre Brighton, Aston Villu a Leeds. Ďalšiu prehru zaznamenal Leicester, nedarí sa ani Nottinghamu.

AFC Bournemouth - Brighton & Hove Albion 0:2 (0:1)

Góly: 28. Ferguson, 90+1. Encisco

Brighton potvrdil pozíciu favorita a vyhral na pôde nováčika, pričom dobrú formu ukázal mladý tínedžer Evan Ferguson, ktorý rozhodol o troch bodoch. Hlavne Solanke mal príležitosti na vyrovanie, na druhej strane dvakrát zahodil šance Mitoma. V závere pridal poistku premiérovým zásahom v Premier League ďalší mladík Julio Encisco.

Leicester City - Aston Villa 1:2 (1:1)

Góly: 36. Barnes - 24. Watkins, 88. B. Traoré, ČK: 70. Dewsbury-Hall (Leicester)

Leicester pokračuje v trápení aj po tom, čo bol z pozície hlavného trénera odvolaný Rodgers. Doma síce Barnes odpovedal na zásah Watkinsa, lenže o štvrtej ligovej výhre Aston Villy z posledných piatich zápasov rozhodol Bertrand Traoré. "Villans" poskočili už na siedmu priečku, "líšky" klesli až na predposledné miesto. Z uplynulých šiestich duelov získali len jeden bod.

Leeds United - Nottingham Forest 2:1 (2:1)

Góly: 20. Harrison, 45+1. Sinisterra - 12. Mangala

Nottingham mohol po zásahu Mangalu pomýšľať na prvú výhru od 5. februára, lenže ešte do polčasu Leeds skóre otočil. Najskôr vyrovnal Harrison, následne nakoniec víťazný gól vsietil Luis Sinisterra. Šesť bodov z uplynulých troch vystúpení domácim výrazne pomôže v boji o záchranu.

Chelsea - Liverpool 0:0

Chelsea odohrala prvý zápas po odvolaní trénera Pottera. Už v piatej minúte odkopol zakončenie Kovačiča z čiary obranca Konaté a Alisson sa blysol pri šanci Havertza. Následne James loptu do siete dostal, no VAR videl ofsajd. Spomínaný Kovačič otvoril obrovskou príležitosťou i druhé dejstvo, sám pred bránkou prestrelil.

Hráčom "The Blues" ako keby nebolo dopriate, pretože ani Havertzov gól po zásahu VAR neplatil. Tentoraz kvôli ruke nemeckého futbalistu. Liverpool toho smerom dopredu veľa neukázal, preto mohol byť rád za bod. V tabuľke je ôsmy a na priečky zaručujúce Ligu majstrov stráca sedem bodov. Chelsea ostáva jedenásta.

Aktuálna tabuľka Premier League.
Aktuálna tabuľka Premier League.Flashscore