Ďalšia chyba de Geu stála United body. Chcem, aby zostal a predĺžil zmluvu, reaguje ten Hag

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšia chyba de Geu stála United body. Chcem, aby zostal a predĺžil zmluvu, reaguje ten Hag
De Gea a jeho chyba vyšli Manchester v Londýne draho.
De Gea a jeho chyba vyšli Manchester v Londýne draho.Reuters
Manažér Manchestru United Erik ten Hag (52) povedal, že plne verí brankárovi Davidovi de Geovi (32) napriek tomu, že Španiel svojou chybou zariadil West Hamu United nedeľňajšie víťazstvo 1:0 v Premier League.

De Gea nechal v prvom polčase skĺznuť do siete strelu Saida Benrahmu a United utrpeli druhú ligovú prehru v rade. Zostávajú štvrtí a o bod pred Liverpoolom, ktorý odohral o zápas viac.

West Ham - Manchester United 1:0

Ten Hag vyjadril nádej, že de Gea predĺži svoje pôsobenie v klube. Jeho kontrakt vyprší v lete.

"Má najviac čistých kont v lige, bez neho by sme neboli v tejto pozícii. Má moju plnú dôveru. Nemám s ním žiadne obavy. Stáva sa to, ale ako tím sa s tým musíte vyrovnať, ukázať charakter, byť odolný a odraziť sa od toho. Chceme, aby zostal a predĺžil zmluvu."

Na otázku, či šesťzápasová víťazná séria Liverpoolu ovplyvnila jeho celok, ten Hag odpovedal:

"Nie je to o Liverpoole, ale o nás. Ak sa pozriete na tabuľku, máme všetko vo svojich rukách. Nič sa nemení. Mohli sme si to uľahčiť, ale teraz potrebujeme tri víťazstvá v štyroch zápasoch. Všetko máme vo svojich rukách. Musíme si veriť," dodal.

David de Gea urobil v tejto sezóne vo všetkých súťažiach štyri chyby vedúce ku gólu, čo je spolu s Hugom Llorisom najviac spomedzi všetkých hráčov Premier League. Za ostatných päť ročníkov urobil viac takýchto chýb v anglickej najvyššej súťaži len Jordan Pickford (13), Španiel ich má na konte 11. Štatistiku priniesla Opta.

Red Devils si skomplikovali cestu za TOP 4.
Red Devils si skomplikovali cestu za TOP 4.Flashscore