Domáca šnúra pokračuje. Neuveriteľné víťazstvo, teší sa O'Neil po triumfe nad Chelsea

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Domáca šnúra pokračuje. Neuveriteľné víťazstvo, teší sa O'Neil po triumfe nad Chelsea

Vianočný súboj sa stal korisťou hostiteľa.
Vianočný súboj sa stal korisťou hostiteľa.Reuters
Tréner Wolverhamptonu Gary O'Neil (40) sa v nedeľu na začiatku zápasu obával, že nemá dostatok hráčov na duel Premier League proti Chelsea. Jeho obavy sa napokon zmenili na vianočnú radosť, keď domáci tím vyhral na Molineux Stadium 2:1.

Wolves sa stali prvým klubom najvyššej anglickej súťaže, ktorý zvíťazil na Štedrý deň od triumfu Leedsu nad Manchestrom United 3:1 v roku 1995. "Dnes skoro ráno mi volal lekár. Jean Bellegarde sa necítil dobre, Craig Dawson nebol po viróze úplne fit," povedal O'Neil po tom, čo jeho celok predĺžili svoju domácu neporaziteľnosť na šesť zápasov a pokračoval:

"Museli sme povolať mladých chlapcov a uistiť sa, či sú k dispozícii. Neuveriteľné víťazstvo s tým, čo sme mali k dispozícii, zraneniami a tromi mladými na lavičke proti mužstvu veľkosti Chelsea.

Skóre merania síl otvoril v 51. minúte Lemina, na ďalšieho strelca sa čakalo až do tretej minúty nadstaveného času, keď na 2:0 zvýšil Doherty. O pár okamihom neskôr si premiérový súťažný gól v drese "The Blues" pripísal Nkunku, ale z výhry sa netešil.

Na súpiske Wolverhamptonu pretrvávajú problémy so zraneniami, keďže Dawson musel byť v druhom polčase vystriedaný po tom, čo sa zranil pri blokovaní strely Raheema Sterlinga. "Naozaj hlboká rana na kolene. Je celý zašitý, vždy keď sa zohne, trochu to bolí, ale fyzioterapeuti a lekári ma ubezpečujú, že bude v poriadku na ďalší zápas, ktorý je pre nás dôležitý," vravel lodivod.

Jedenásty káder Wolves v stredu zavíta do Brentfordu a v sobotu privíta Everton, s ktorým odohrá svoj tretí zápas v priebehu šiestich dní.