Flashscore zostava 26. kola Premier League: Dominujú hráči West Hamu a Aston Villy

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Flashscore zostava 26. kola Premier League: Dominujú hráči West Hamu a Aston Villy

Útočník West Hamu United Jarrod Bowen oslavuje
Útočník West Hamu United Jarrod Bowen oslavujeFlashscore/Profimedia
Ďalší víkend Premier League je za nami a tentoraz zažiarili najmä hráči West Hamu či Aston Villy. Pomocou systému hodnotenia hráčov Flashscore sa poďme pozrieť na najlepšiu jedenástku 26. kola.
Ideálna zostava 26. kola.
Ideálna zostava 26. kola.Flashscore

Brankár

Bernd Leno (Fulham) 8,4

Nemecký brankár mal zásadný podiel na výhre 2:1 proti Manchestru United. Bývalý hráč Arsenalu si pripísal sedem zákrokov a pomohol svojmu tímu k prvej vonkajšej výhre nad Red Devils od roku 2003.

Obrancovia

Pascal Groß (Brighton) 8,2

Groß bol ako obvykle pracovitý, ale nedokázal prispieť k zisku troch bodov, keďže oslabený Brighton vybojoval iba remízu 1:1 proti Evertonu. Nemec vyslal 99 úspešných prihrávok, jednou z nich prihral na gól.

Lewis Dunk (Brighton) 8,3

Kapitán Brightonu pomohol zachrániť bod za remízu s Evertonom. Dunk sa v pokutovom území dostal výskokom najvyššie a v 95. minúte vyrovnal, pričom v stretnutí vyhral aj sedem vzdušných súbojov.

Emerson (West Ham) 9,5

Emerson si užil pondelkový večer, keďže zohral kľúčovú úlohu pri víťazstve West Hamu nad Brentfordom 4:2 a vyslúžil si tak hodnotenie 9,5. Je to najvyššie hodnotenie tohto týždňa a bolo zaslúžené, nakoľko taliansky ľavý obranca podal komplexný výkon, vytvoril štyri šance, vyhral deväť súbojov na zemi a dva vo vzduchu. Celé to zavŕšil nádherným gólom, keď v druhom polčase trafil presne do horného rohu brány.

Stredopoliari

Leon Bailey (Aston Villa) 8,2

Bailey je jedným z troch hráčov Aston Villy, ktorí mali najväčšiu zásluhu na víťazstve 4:2 nad Nottinghamom. Jamajský krídelník si pripísal gól a asistenciu. Najprv prihral Watkinsovi a v druhom polčase vsietil svoj jedenásty presný zásah vo všetkých súťažiach.

John McGinn (Aston Villa) 8,3

Škótsky reprezentant prispel asistenciou a znova tak mal podiel na úspechu svojho tímu. Kapitán Villans zaknihoval tri kľúčové prihrávky a vyhral sedem súbojov.

Douglas Luiz (Aston Villa) 8,4

Brazílčan bol znova neunaviteľný a v strede poľa poháňal tím trénera Emeryho. Dirigoval hru a predovšetkých strelil dva góly, čím vylepšil svoj účet v tejto sezóne Premier League už na deväť zásahov.

Phil Foden (Manchester City) 8,5

Foden strelil svoj 16. gól vo všetkých súťažiach v prebiehajúcom ročníku, čo je zatiaľ najlepší výsledok jeho kariéry. Cityzens aj vďaka nemu porazili Bournemouth 1:0. Angličan vytvoril štyri šance a podal veľmi dobrý výkon.

Útočníci

Mohammed Kudus (West Ham) 8,2

Kudus bol proti Brentfordu veľkou hrozbou a vo svojej prvej sezóne v Premier League naďalej žiari. Ghanský krídelník absolvoval v zápase päť úspešných driblingov a pripísal si asistenciu. Jeho výborný krížny pas sa dostal priamo na hlavu Bowena, ktorý skompletizoval hetrik.

Jarrod Bowen (West Ham) 8,7

Spomínaný Bowen bol mimoriadne klinický, zaznamenal prvý seniorský hetrik v kariére. Prvý gól strelil po piatich minútach hry, keď sa mu podarilo skvele zakončiť, druhý pridal o dve minúty neskôr. Všetko zavŕšil hlavičkou z bezprostrednej blízkosti, čím zvýšil počet gólov v Premier League na 14.

Jordan Ayew (Crystal Palace) 9,5

Ayew sa pri víťazstve nad Burnley ukázal ako skutočný ťahúň, zaznamenal gól aj asistenciu a rovnako ako Emerson si vyslúžil hodnotenie 9,5. Bol hlavnou hrozbou Palace počas celého zápasu. Prv našiel Chrisa Richardsa, ktorý otvoril skóre a o chvíľu neskôr sám udrel. Okrem toho ghanský reprezentant vytvoril päť šancí pre svojich spoluhráčov.