Flekken čaroval a ako prvý brankár asistoval, nakoniec ho hetrikom odklial Foden

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Flekken čaroval a ako prvý brankár asistoval, nakoniec ho hetrikom odklial Foden
Foden prežil vydarený večer.
Foden prežil vydarený večer.Profimedia
Futbalisti Manchestru City vyhrali v pondelkovej dohrávke 23. kola anglickej Premier League na pôde Brentfordu 3:1. Hetrikom sa blysol Phil Foden (23).

Brentford - Manchester City 1:3

Brentford začal veľmi dobre, pretože po úniku sa dostal do vedenia vďaka Maupayovi, ktorý má skvelú formu. Presadil sa v každom z ostatných piatich stretnutí. Skvelý úvodný polčas zažil brankár Mark Flekken, pretože práve on dlhým výkopom asistoval na prvý gól, pričom sa stal prvým gólmanom v tejto sezóne Premier League s prihrávkou.

Navyše pred vlastnou svätyňou doslova čaroval. Za úvodných 45 minút si pripísal až deväť úspešných zákrokov. Od začiatku sezóny 2016/17 si nikto nepripísal viac. Prekonal ho až v nadstavenom čase Phil Foden, ktorý definitívne zlomil kúzlo holandského brankára, keďže po zmene strán dokonal hetrik.

Prvýkrát po zranení bol v základnej zostave Manchestru City útočník Erling Haaland. Premiérovo od mája 2023 sa stalo, aby od začiatku nastúpil Nór spoločne s De Bruynem. Obaja si pripísali po jednej asistencii. "Citizens" poskočili v tabuľke na druhé miesto, kde majú rovnaký počet bodov ako tretí Arsenal a len o dva menej než vedúci Liverpool.

Navyše odohrali o jeden duel menej. Zvíťazili piaty raz v rade. Brentford ostáva pätnásty, pričom prehral už siedmy z posledných ôsmich stretnutí Premier League.

Aktuálna tabuľka Premier League.
Aktuálna tabuľka Premier League.Flashscore