Guardiola kritizuje nabitý program: Už proti tomu nebudem bojovať, hovorí Španiel

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Guardiola kritizuje nabitý program: Už proti tomu nebudem bojovať, hovorí Španiel
Guardiola počas zápasu na Santiago Bernabeu.
Guardiola počas zápasu na Santiago Bernabeu.AFP
Tréner Pep Guardiola (52) je nahnevaný na nedostatok dní odpočinku vzhľadom na vysoký počet zápasov, ktoré jeho Manchester City odohral.

"Cityzens" v nedeľu zavítajú do Goodison Parku na stretnutie proti Evertonu v Premier League a potom v stredu hostia Real Madrid v rámci odvety semifinále Ligy majstrov.

Únava, napätie, úzkosť. Pocitov, ktoré sa preháňajú v Manchestri City, je veľa. Pep Guardiola musí pred "milionárskou súťažou" myslieť na ligu, nakoľko aj keď je ďalší titul blízko, stále nie je vyhratý a "Toffees" navyše srdnato bojujú o záchranu. Bitka proti Realu Madrid príde na rad o niekoľko dní neskôr.

Guardiola, vedomý si počtu zápasov a krátkeho času na regeneráciu, zanechal odkaz, ktorý je určený vedeniu Premier League. "Nerozumiem tomu, ale musíme sa prispôsobiť. Nebudem už proti tomu bojovať. Program je taký, aký je," povedal viditeľne nahnevaný katalánsky tréner.

Bývalý manažér Barcelony sa vyhol otázkam týkajúcim sa stredajšieho súboja a zatiaľ sa rozhodol hovoriť iba o Evertone.

"Moje myšlienky sú zamerané na Everton, na nič iné. Pracujeme už jedenásť mesiacov a momentálne je naša priorita toto. Nemáme veľa času myslieť na Real Madrid, pretože okrem toho hráme v nedeľu," jasne konštatoval.