Guardiola proti Liverpoolu bez Haalanda? Nórsky kanonier si opäť poranil členok

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Guardiola proti Liverpoolu bez Haalanda? Nórsky kanonier si opäť poranil členok

Haaland si zo zápasu Nórska odniesol zranenie.
Haaland si zo zápasu Nórska odniesol zranenie.Profimedia
Kanonier Manchestru City Erling Haaland (23) si vo štvrtkovom zápase v drese nórskej reprezentácie opäť poranil ľavý členok. Útočník nastúpil ako polčasový náhradník v zápase proti Faerským ostrovom, ktorý Nórsko vyhralo 2:0. Podľa tímového lekára si v závere duelu podvrtol členok. Stretnutie však dohral, zatiaľ nie je jasné, aký vážny je jeho stav.

Podľa trénera nórskej reprezentácie Staleho Solbakkena mal Haaland podobný problém už predtým. Lekár národného tímu Ola Sand označil hráčov členok za zraniteľný. "Najskôr to veľmi bolelo, ale potom to celkom rýchlo ustúpilo. Uvidíme, ako to bude vyzerať ráno," povedal doktor pre nórsku televíziu ohľadom stavu hviezdneho kanoniera.

Haaland musel pre zranenie členka striedať v zápase Premier League proti Bournemouthu 4. novembra. Do hry sa ale v drese "Citizens" vrátil o tri dni neskôr v dueli Ligy majstrov proti Young Boys. Teraz by údajne mohol chýbať tímu Pepa Guardiolu v dôležitom súboji s Liverpoolom, ktorý je na programe v sobotu 25. novembra.