Je otrasený, ale odhodlaný vyhrať bitku. Tonaliho agent potvrdil závislosť na hazarde

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Je otrasený, ale odhodlaný vyhrať bitku. Tonaliho agent potvrdil závislosť na hazarde

Sandro Tonali má pred sebou ďalší zápas. Potrebuje poraziť závislosť na stávkovaní.
Sandro Tonali má pred sebou ďalší zápas. Potrebuje poraziť závislosť na stávkovaní. Profimedia
Agent Sandra Tonaliho (23) Giuseppe Riso sa na konferencii v Londýne vyjadril k závislosti svojho klienta. Taliansky stredopoliar má problémy so stávkovaním, ktoré si podľa slov Risa dobre uvedomuje.

Giuseppe Riso sa vyjadril na margo zapojenia svojho klienta do stávkarskej aféry, ktorá sa prehnala v ostatných dňoch talianskym futbalom. Tonali bol po prevalení informácií vylúčený z reprezentačného zrazu národného tímu.

"Je z celej situácie otrasený a smutný, ale je odhodlaný vyhrať túto bitku. Je veľmi dôležité, aby sa títo chlapci necítili osamotení. Sandro bojuje so svojimi problémami. Videli sme ho hrať vo veľkých súťažiach a ja som si istý, že vyhrá aj tento duel," uviedol Riso a pokračoval:

"Pochopil, že problému musí čeliť rozhodne a už nastúpil na cestu nápravy. Dúfam, že jeho skúsenosť zachráni život aj tým chlapcom, ktorí možno nie sú na tom tak dobre, a ktorí sa dopustia rovnakej chyby," povedal agent na konferencii usporiadanej na talianskom veľvyslanectve v Londýne.

Riso sa tiež verejne poďakoval prezidentovi Talianskej futbalovej federácie (FIGC) Gabrielemu Gravinovi. Ten prisľúbil, že "neopustí tých", ktorí boli uznaní vinnými z nelegálneho stávkovania.

Medzitým by sa Tonali mohol vrátiť na ihrisko už v sobotu vo farbách Newcastlu, ktorý sa predstaví doma proti Crystal Palace: "V pondelok večer sa mi ozval. Trénoval hodinu a pol a povedal mi, že počas tréningu bol v poriadku," uzavrel Riso.