Kde sledovať Ronalda, Neymara a ďalšie hviezdy? Saudskú ligu si naladíte už aj na Slovensku

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kde sledovať Ronalda, Neymara a ďalšie hviezdy? Saudskú ligu si naladíte už aj na Slovensku

Ronaldo je hviezdou saudskej ligy
Ronaldo je hviezdou saudskej ligyProfimedia
Z európskych súťaží sa vytratili, ale miestnym futbalovým fanúšikom chýbať nebudú. Cristiano Ronaldo (38), Neymar (31), Karim Benzema (35) a ďalšie známe mená, ktoré sa chystajú dobyť bohatú saudskú Pro League, budú naďalej v hľadáčiku slovenských divákov. Práva na saudskú najvyššiu súťaž získali televízne kanály Sport 1 a 2.

Nový ročník Saudi Pro League odštartoval minulý piatok a vzhľadom na obrovský prílev európskych futbalových hviezd na čele s Cristianom Ronaldom, Karimom Benzemom a teraz aj Neymarom ho vysielajú aj mnohé európske stanice. Tento týždeň sa k nim od druhého kola pridávajú aj české súkromné kanály Sport 1 a 2.

Očakáva sa, že budú vysielať tri duely v každom kole. Nie je prekvapením, že prvým z nich je piatkový zápas medzi Al Nassrom a Al Tawoonom, v ktorom sa predstaví napríklad bývalý záložník Liverpoolu Sadio Mané. V sobotu príde na rad Al Ittihad proti Al Taee, kde by mal za domácich besniť Karim Benzema, ktorého bude podporovať stredopoliar N'Golo Kanté.

Neymar sa presťahoval aj do Saudskej Arábie.
Neymar sa presťahoval aj do Saudskej Arábie.Reuters

"Saudská Pro League nie je len o Ronaldovi. Je to súťaž, ktorá je už teraz športovo veľmi zaujímavá a vďaka takmer neobmedzeným finančným možnostiam má ambíciu o pár rokov zamieriť medzi svetovú futbalovú elitu," uviedol v tlačovej správe Ondřej Voršilka, hlavný komentátor Sport 1 a 2.

Oba programy sú na Slovensku dostupné u väčšiny poskytovateľov. Nájdete ich napríklad v rámci služieb Magio, Orange TV či Skylink.