Liverpool čaká mnoho zmien, hrozí i predaj Salaha. Náhrada by mohla prísť z Juventusu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Liverpool čaká mnoho zmien, hrozí i predaj Salaha. Náhrada by mohla prísť z Juventusu
Salah by mohol v lete opustiť Liverpool.
Salah by mohol v lete opustiť Liverpool.Profimedia
Liverpool v aktuálnej sezóne verí možnosti ovládnuť Premier League, no napriek potenciálnemu úspechu čakajú klub v lete výrazné zmeny. Tou hlavnou je koniec nemeckého stratéga Jürgena Kloppa (56). Už len tento fakt by mohol byť signálom novej éry Reds. A zásah by sa mohol týkať aj smerovania mužstva, pričom by nemalo ísť len o kozmetické úpravy.

Predaj egyptského kanoniera Mohameda Salaha už nie je na Anfield Road tabu. Liverpool opakovane odolal lukratívnym ponukám z Blízkeho východu, ale záujem Saudov pretrváva. Posledná skloňovaná suma sa údajne pohybuje okolo 150 miliónov libier (približne 176 miliónov eur), čo je lákavé aj pre tradičný anglický klub.

S príchodom nového trénera by v kabíne "The Reds" mohlo dôjsť k výrazným zmenám a predaj Salaha by nemusel byť jedinou z nich. O zotrvaní v klube nie je presvedčený napríklad ani kľúčový stopér klubu Virgil van Dijk. V dôsledku toho sa už teraz špekuluje o tom, ktorí hráči by mohli do Liverpoolu v letnom prestupovom období prísť.

V prípade predaja Salaha nebude mať Liverpool núdzu o finančné prostriedky a mohol by ich napumpovať do posíl. Podľa talianskeho denníka La Gazzetta dello Sport sa očakáva, že hlavným prestupovým cieľom do ofenzívy bude predovšetkým opora Juventusu Federico Chiesa.

Dvadsaťšesťročný útočník predvádza na ihrisku dobré výkony, ale rokovania so "Starou dámou" o lepšej zmluve zatiaľ nedospeli do úspešného konca. Pred niekoľkými týždňami bolo jeho meno spájané s Chelsea, ale bývalá tvár Fiorentiny zostala v Turíne. Liverpool by však mohol byť presvedčivejší a zlákať talianskeho reprezentanta.

Chiesa a jeho štatistiky.
Chiesa a jeho štatistiky.Flashscore