McTominay hrdinom. Manchester United doma porazil Chelsea, Fernandes nedal penaltu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
McTominay hrdinom. Manchester United doma porazil Chelsea, Fernandes nedal penaltu
McTominay spasil svoj klub.
McTominay spasil svoj klub.Profimedia
Futbalisti Manchestru United vyhrali v šlágri 15. kola anglickej Premier League na domácej pôde nad Chelsea 2:1. Rozhodol dvojgólový záložník Scott McTominay (25).

Manchester United - Chelsea 2:1

V tíme hostí nastúpil s kapitánskou páskou prekvapivo mladý obranca Colwill. Do vedenia sa mohli dostať domáci, ale Fernandes nepremenil štvrtú penaltu z dvadsiatich, ktoré v Premier League zahrával a znova mu ju chytil Sánchez. Ten je spoločne s Darlowom jediným mužom, ktorému sa podarilo chytiť pokutový kop tohto Portugalčana.

Španiel je navyše prvým gólmanom Chelsea, ktorý v Premier League zastavil penaltu od Mendyho v máji 2021. Odvtedy desaťkrát strelci súperov uspeli. "Red Devils" sa však dočkali vďaka Scottovi McTominayovi. Vyrovnať dokázal Palmer, jeho posledné štyri góly prišli proti Manchestru United, Manchestru City, Tottenhamu a Arsenalu.

Po zmene strán druhý presný zásah pridal McTominay, ktorý zaznamenal v tomto ročníku PL už päť gólov a je najlepším strelcom svojho tímu. "Červení diabli" poskočili na šieste miesto tabuľky, na vedúci Arsenal strácajú deväť bodov. Chelsea zostala na desiatej priečke.

Aktuálna tabuľka Premier League.
Aktuálna tabuľka Premier League.Flashscore