Mladí hráči bojujú, aby sa vyrovnali s tlakom hrať za Chelsea, prezradil Pochettino

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Mladí hráči bojujú, aby sa vyrovnali s tlakom hrať za Chelsea, prezradil Pochettino
Palmer je najlepším hráčom Chelsea v tejto sezóne.
Palmer je najlepším hráčom Chelsea v tejto sezóne. Reuters
Manažér Chelsea Mauricio Pochettino (52) pred nedeľňajším zápasom FA Cupu s Leicesterom City povedal, že Cole Palmer (21) vyniká medzi svojimi spoluhráčmi schopnosťou vyrovnať sa s tlakom, ktorý je spojený s hraním za londýnsky klub.

Chelsea minulý rok minula viac ako 400 miliónov libier na príchod 13 nových hráčov vrátane Palmera, ktorý prišiel z Manchestru City. Napriek výdavkom sa londýnsky klub v tejto sezóne naďalej borí s kolísavými výkonmi, čo zle znášajú fanúšikovia, ktorí sa začínajú obracať proti manažérovi a americkým majiteľom klubu.

Palmer je jedným z mála hráčov, ktorí priniesli svetlé momenty do pochmúrnej sezóny The Blues. Anglický reprezentant strelil 13 gólov a pridal 11 asistencií vo všetkých súťažiach.

Palmer a jeho čísla v Chelsea.
Palmer a jeho čísla v Chelsea.Flashscore

"V momente, keď sa ma pýtate na Palmera, nie všetci hráči majú rovnaký proces usadenia sa v klube alebo majú potrebnú výkonnosť," zdôraznil Pochettino novinárom. "Sme v procese. Najmä mladí hráči sa trochu snažia vyrovnať s tlakom, ktorý na nich vyvíja Chelsea," doplnil argentínsky lodivod.

Chelsea je v lige až na 11. mieste s 39 bodmi, tri body za ôsmym Brightonom, ale má zápas k dobru. V nedeľu hrá s Leicesterom vo štvrťfinále FA Cupu.

Chelsea - Leicester (nedeľa, 13:45)