Návrat Bentancura je vzpruhou pre celé mužstvo, avizuje Postecoglou

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Návrat Bentancura je vzpruhou pre celé mužstvo, avizuje Postecoglou

Očakávalo sa, že Bentancur bude mimo hry oveľa dlhšie.
Očakávalo sa, že Bentancur bude mimo hry oveľa dlhšie.Reuters
Manažér Tottenhamu Ange Postecoglou (58) povedal, že skorší návrat Rodriga Bentancura (26) po zranení bol pre klub obrovskou vzpruhou po tom, čo uruguajský stredopoliar pomohol v nedeľu k víťazstvu 3:1 v Premier League nad Bournemouthom.

Tottenham - Bournemouth 3:1

Očakávalo sa, že Bentancur bude mimo hry najmenej dva mesiace pre zranenie členka, ktoré utrpel 26. novembra pri prehre Spurs v Premier League s Aston Villou (2:1). Dvadsaťšesťročný hráč sa však vrátil do tréningového procesu v dostatočnom predstihu a počas víkendu odohral necelú hodinu pri víťazstve Tottenhamu, keď sa podieľal na príprave úvodného gólu.

Postecoglou uviedol, že Bentancur preukázal veľké odhodlanie prekonať svoje problémy so zranením po tom, ako bol väčšinu roka 2023 vyradený z hry pre vážne problémy s kolenom.

"Rodrigo počas týždňa trénoval. Je to bojovník, chcel hrať. Nechal som ho trénovať s tímom a nevidel som nič, čo by mu bránilo nastúpiť. Vedeli sme, že z neho nedostaneme viac ako 55, 60 minút, ale je to vzpruha pre celé mužstvo, pretože je to kvalitný hráč a kvalitný človek. Tím videl, čím si prešiel, nikdy sa tým nenechal zlomiť, každý deň tvrdo pracuje," povedal Postecoglou v rozhovore, ktorý bol v pondelok zverejnený na webovej stránke klubu.

Spurs v piatok hostia Burnley v treťom kole FA Cupu, potom 14. januára cestujú na zápas s Manchestrom United v lige.

Tottenham - Burnley (piatok, 21:00)