Nie som Copperfield, odkazuje Glasner. Nový tréner Crystal Palace verí v podporu fanúšikov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nie som Copperfield, odkazuje Glasner. Nový tréner Crystal Palace verí v podporu fanúšikov

Glasnera čaká debut v Premier League.
Glasnera čaká debut v Premier League.Reuters
Nový manažér Crystal Palace Oliver Glasner (49) odkázal fanúšikom, že nie je žiadnym kúzelníkom, no je presvedčený, že mužstvo môže v sezóne skončiť na vyššej priečke tabuľky Premier League.

Klub Crystal Palace, ktorý je na 15. mieste a päť bodov nad pásmom zostupu, vymenoval Glasnera po tom, ako v pondelok odstúpil bývalý manažér Roy Hodgson. "Nie som kúzelník, nie som David Copperfield. Je to nová skúsenosť, výzva pre mňa a nás všetkých," povedal novinárom pred svojím prvým zápasom vo funkcii. V sobotu si doma odkrúti premiéru proti Burnley.

"Krátkodobým cieľom je dostať sa do povedomia. Dôležité je to, čo chceme robiť, ako sa môžeme zlepšiť a ukončiť sezónu s čo najväčším počtom bodov. Športový riaditeľ Dougie Freedman mi dáva veľkú dôveru, že môžeme dosiahnuť našu víziu," dodal.

Bývalý manažér Eintrachtu Frankfurt uviedol, že zranení stredopoliari Michael Olise a Eberechi Eze budú v sobotňajšom zápase ešte chýbať: "Budeme v tom istom zložení, aké bolo v Evertone. Nikto sa do tímu nevráti, ale ani nikto nevypadne." 

Rakúšan vyjadril nádej, že priaznivci Palace, ktorí začiatkom februára zorganizovali protesty proti vedeniu klubu, podporia mužstvo. "Keď prežívate zlé časy, potrebujete podporu. Som si istý, že fanúšikovia podporia tím hneď v tomto ďalšom zápase. Som naozaj presvedčený, že to tak bude až do konca sezóny," povedal. Káder zo Selhurst Parku má na konte 25 bodov z 25 zápasov, čo je o 12 viac ako devätnáste Burnley.