Pokazil si nám Vianoce, útočia na hviezdu Chelsea fanúšikovia. Zahodená tutovka baví svet

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Pokazil si nám Vianoce, útočia na hviezdu Chelsea fanúšikovia. Zahodená tutovka baví svet

Raheem Sterling nemá za sebou skvelý zápas.
Raheem Sterling nemá za sebou skvelý zápas.Profimedia
Ťažkosti Chelsea v Premier League pokračujú. "The Blues" vyhrali len jeden z posledných štyroch zápasov v najvyššej anglickej súťaži a momentálne sa nachádzajú na 10. mieste. Lodýnsky klub zvládol iba šesť z 18 duelov a svoju bilanciu si nevylepšil ani na Štedrý deň, keď prehral 1:2 na pôde Wolverhamptonu.

Súčasnú situáciu klubu zo Stamford Bridge dokonale vykreslil Raheem Sterling (29), ktorého nepremenená tutovka upútala pozornosť médií a nahnevala fanúšikov. "Pokazil si nám Vianoce," znela reakcia rozzúrených priaznivcov.

Chelsea síce strelila 29 gólov v 18 kolách a taký Manchester United s 18 strelenými zásahmi jej môže len závidieť, ale práve bláznivý záver stál "The Blues" v nedeľu lepší výsledok na pôde Wolves. Za stavu 0:0 v 32. minúte Sterling skvelým napádaním získal loptu, ale následne prišlo jeho zlyhanie.

Ofenzívna hviezda postupovala sama na bránu domácich, pričom vedľa nej bežali dvaja spoluhráči. Jasný gól, pomysleli si všetci na štadióne aj pri televíznych obrazovkách...

Ale nestalo sa tak. Sterling sa rozhodol zakončiť akciu sám, zatiaľ čo jeho spoluhráči márne čakali na prihrávku. Portugalský brankár José Sá jeho strelu vyrazil. Loptu sa snažil dostať do siete dobiehajúci stredopoliar Gallagher, ale na brankára Wolverhamptonu nestačil.

Situácia, keď traja hráči Chelsea postupovali sami na brankára, je teraz hitom na celom svete a fanúšikovia sa dobre bavia. Nie tak tí, ktorí fandili Chelsea, ktorá nakoniec prehrala 1:2.

"Sterling, zničil si nám Vianoce," hnevá sa napríklad jeden z priaznivcov na portáli talksport.com a vo svojom názore určite nie je sám. "Vianoce sú obdobím dávania darčekov, takže práve jeden dal Wolverhamptonu," rýpol si pre zmenu iný diskutér. "Trikrát sám na brankára a žiadny strelený gól? Veselé Vianoce," pridal sa ďalší vtipným tónom.

Wolves - Chelsea 2:1