Rozčúlený ten Hag po prehre s Arsenalom: Garnachov gól nebol z ofsajdu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Rozčúlený ten Hag po prehre s Arsenalom: Garnachov gól nebol z ofsajdu

Erik ten Hag videl zápasové situácie inak.
Erik ten Hag videl zápasové situácie inak.Reuters
Manchester United mal obrovskú smolu, že neodišiel zo severného Londýna s lepším výsledkom. Po nedeľňajšej dramatickej prehre proti Arsenalu zostal manažér Erik ten Hag (53) rozčúlený po tom, čo všetko hralo proti jeho tímu.

Dlho sa zdalo, že zápas sa skončí remízou 1:1, kým však Declan Rice a Gabriel Jesus neskórovali za Arsenal v nadstavenom čase. United si mysleli, že sú na ceste k víťazstvu po tom, čo Alejandro Garnacho rozvlnil sieť v 88. minúte, ale VAR jeho zásah pre ofsajd neuznal, čo ten Haga rozčúlilo.

"Určite sa musíme zlepšiť. Vidíte ale to, čo sme videli minulý rok, že môžeme poraziť každého. Dnes to boli malé rozdiely, takže to mohlo ísť aj na našu stranu. Potrebovali sme trochu viac šťastia, aby sme vyhrali tento zápas. Garnachov gól nebol z ofsajdu. Bol to zlý uhol preskúmania," povedal ten Hag pre Sky Sports. 

Holanďan našiel niekoľko chýb rozhodcu vrátane prípadu Gabriela, ktorého zákrok na nováčika Rasmusa Hojlunda mal byť podľa neho posúdený ako nedovolený a penaltový. 

"Je to penalta na Hojlunda. Na konci, keď sme inkasovali gól, bol to faul na Jonnyho Evansa. Je to jasné a očividné," rozčuľoval sa tréner hostí. Kapitán Bruno Fernandes sa vyjadril, že to bol ťažký spôsob prehry:

"Inkasovali sme neskorý gól po tom, čo sme sa snažili udržať remízu. Bol to dobrý duel pre oba tímy, ale nakoniec získali body oni. Ak to bol ofsajd, nemôžeme sa na to vyhovárať. Som sklamaný z výsledku, vášeň tam z našej strany bola. Ak budeme takto pokračovať, dosiahneme výsledky." 

"Red Devils" smerujú na reprezentačnú prestávku iba so šiestimi bodmi zo štyroch ligových stretnutí. V tabuľke Premier League im patrí až jedenásta priečka pred trápiacou sa Chelsea so štyrmi bodmi.