Ten Hag žiada vedenie United o investície: Ak chceme trofeje, musíme to urobiť

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Ten Hag žiada vedenie United o investície: Ak chceme trofeje, musíme to urobiť
United čaká finálové derby.
United čaká finálové derby.
Reuters
Manažér Manchestru United Erik ten Hag (53) vyzval k väčším investíciám do klubu, aby mohol bojovať o trofeje po tom, čo tím skončil v tejto sezóne na treťom mieste v Premier League.

United spečatili svoju tretiu priečku a sezónu ukončili so 75 bodmi. V nedeľu v poslednom zápase ligového ročníka zdolali Fulham. Klub z Old Traffordu, ktorý vo februári vyhral Ligový pohár, má šancu pridať ďalšiu trofej už v sobotu 3. júna, keď sa vo finále FA Cupu stretne s mestským rivalom Manchestrom City.

Prvá pätica tabuľky Premier League
Flashscore

"Ideme správnym smerom, ale ešte nie sme tam, kde musíme byť. Je pred nami dlhá cesta. V tomto tíme a jednotlivých hráčoch je potenciál," povedal ten Hag novinárom a pokačoval:

"Počas sezóny sme ukázali, že sme urobili pokrok, to je kompliment pre hráčov a trénerov. Pracovali sme naozaj tvrdo, ale musíme investovať. Klub vie, že ak chce hrať v prvej štvorke a bojovať o trofeje v ťažkej lige, tak to musí podniknúť. Inak nemá šancu, pretože to urobí konkurencia."

"Red Devils" naposledy získali ligový titul ešte v sezóne 2012/13 pod vedením Sira Alexa Fergusona, ktorá bola jeho poslednou. Odvtedy sa klub snaží nájsť stratenú identitu a obnoviť časy minulej slávy.