Timber sa po vážnom zranení a ôsmich mesiacoch vrátil na ihrisko, strelil krásny gól

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Timber sa po vážnom zranení a ôsmich mesiacoch vrátil na ihrisko, strelil krásny gól
Timber sa zranil v auguste počas svojej premiéry v Premier League.
Timber sa zranil v auguste počas svojej premiéry v Premier League.Profimedia
Holandský obranca Jurriën Timber (22) v auguste utrpel vážne zranenie predného skríženého väzu a mimo hry bol až do záveru apríla. Po operácii jeho rekonvalescencia trvala viac ako osem mesiacov.

Timber nastúpil po letnom 40-miliónovom príchode z Ajaxu za Arsenal do víťazného zápasu Community Shield a vzápätí sa zranil pri ligovom debute proti Nottinghamu, keď ihrisko opustil po 49 minútach. Do hry sa dostal až v pondelok, zasiahol do stretnutia Premier League U21 proti Blackburnu.

Holandský defenzívny univerzál nastúpil na ľavej strane defenzívy a potreboval iba osem minút, aby nádhernou strelou z rohu pokutového územia do horného rohu brány otvoril skóre. Duel sa nakoniec skončil remízou 2:2. Seniorský tím Arsenalu v utorok večer zdolal Chelsea, Timber nenastúpil.

Kedy sa vráti na najvyššiu scénu ostáva nateraz otázne. Pred príchodom do londýnskeho klubu odohral obranca za Ajax celkovo 121 zápasov a získal dva ligové tituly. Zaknihoval aj 15 reprezentačných štartov vo farbách výberu Oranjes.