Ukončiť nepravdivé špekulácie a podporiť manažéra. Nottingham necháva Cooperovi priestor

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ukončiť nepravdivé špekulácie a podporiť manažéra. Nottingham necháva Cooperovi priestor

Bude sa Cooper lúčiť ako ďalší tréner v poradí? Na najbližší víkend ešte má dôveru vedenia.
Bude sa Cooper lúčiť ako ďalší tréner v poradí? Na najbližší víkend ešte má dôveru vedenia.Reuters
Majiteľ futbalového klubu Nottingham Forest Evangelos Marinakis (55) verejne podporil trénera Stevea Coopera (43). Účastník anglickej Premier League nevyhral ani v jednom z predošlých ôsmich duelov a v tabuľke klesol na 17. miesto.

Kluby väčšinou nereagujú na mediálne šumy, majiteľ Nottinghamu Evangelos Marinakis ale chcel uviesť na pravú mieru správy o Cooperovej budúcnosti.

"Nikto nepopiera, že náš klub je v ťažkej situácii. Chceme však ukončiť nepravdivé špekulácie a potvrdiť, že Steve Cooper zostáva na pozícii hlavného kouča," uviedol Marinakis vo vyhlásení.

V utorok Forest prehralo na pôde rovnako trápiaceho sa Leedsu United 1:2. Najbližšie sa Nottingham predstaví na ihrisku siedmej Aston Villy, konkrétne v sobotu o 16:00. Majiteľ jedného z najstarších anglických klubov poznamenal, že výkony a výsledky mužstva sa musia okamžite zlepšiť:

"Všetci sme sklamaní z posledných výkonov. Je úplne jasné, že je potrebné tvrdo pracovať, aby sme situáciu urýchlene vyriešili." Štyridsaťtriročný Cooper pôsobí na lavičke Nottinghamu od septembra 2021.

Tabuľka Premier League pred zápasmi, ktoré sú na pláne 5. apríla.
Tabuľka Premier League pred zápasmi, ktoré sú na pláne 5. apríla.Flashscore