Newcastle s obratom proti Nottinghamu, Isak udrel v nadstavených časoch

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Newcastle s obratom proti Nottinghamu, Isak udrel v nadstavených časoch

Takto strelil Isak svoj prvý gól.
Takto strelil Isak svoj prvý gól.Profimedia
Futbalisti Newcastle otočili nepriaznivé skóre 0:1 na konečných 2:1 a v predohrávke 28. kola anglickej Premier League vyhrali na pôde Nottinghamu.

Nottingham Forest - Newcastle United 1:2 (1:1)

Góly: 26. Dennis - 45+2., 90+3. Isak (druhý z pen.)

Napriek tomu, že Newcastle bol aktívnejším tímom, tak do vedenia sa po katastrofálnej malej domov v podaní Botmana dostali domáci. Jeho "nezištnú prihrávku" využil Dennis na otvorenie skóre. Hostia však pokračovali v aktivite. Nottingham dvakrát zachránilo brvno. Najskôr pri nepodarenom odkope Felipeho, ktorý mal na nohe ukážkový vlastný gól a následne aj po strele Longstaffa z hranice pokutového územia.

"Straky" dokázali vyrovnať v nadstavenom čase úvodného dejstva. Willock centrom do malého vápna našiel Isaka a ten pätou z voleja nasmeroval loptu od žrdi do siete. Zverenci trénera Howea chceli rozhodnúť. Striedajúci Anderson pokusom pod brvno nechal vyniknúť Navasa. Zakrátko sieť hlavou rozvlnil, lenže VAR videl predošlý ofsajd Longstaffa.

Kostarický brankár podržal Forest takisto po zakončení Guimaresa a pomohol mu aj Niakhaté, ktorý z čiary odkopával strelu Isaka. Rozhodnutie nakoniec predsa len prišlo. Už v nadstavenom čase získalo Newcastle pokutový kop a ten švédsky mladík svojim druhým gólom v stretnutí premenil.

Slovenský gólman Martin Dúbravka sledoval zápas z lavičky hostí. Newcastle sa znova priblížilo k Lige majstrov, pretože z piatej priečky stráca na štvrtý Tottenham iba jeden bod a má aj duel k dobru. Nottigham je štrnásty s dvojbodovým náskokom pred zónou zostupu.

Štatistiky zápasu.
Štatistiky zápasu.Flashscore