Už len šesť zápasov na lavičke Liverpoolu. Môžeme sa sústrediť na ligu, vraví Klopp po konci v EL

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Už len šesť zápasov na lavičke Liverpoolu. Môžeme sa sústrediť na ligu, vraví Klopp po konci v EL
Kloppov koniec v Liverpoole sa blíži.
Kloppov koniec v Liverpoole sa blíži.Reuters
Už len na jednom fronte bude so svojím výberom bojovať Jürgen Klopp (56). Nemecký tréner Liverpoolu, ktorého čaká posledných šesť zápasov na lavičke celku z Anfield Road, hľadal po vyradení z Európskej ligy s Atalantou pozitíva.

Liverpool v prvom dueli s Atalantou na domácom štadióne prehral 0:3. Vo štvrtkovej odvete síce Salah veľmi rýchlo znížil náskok súpera premeneným pokutovým kopom, ale ďalšie góly už Kloppovi zverenci nepridali a napriek víťazstvu 1:0 po súčte oboch súbojov vypadli. 

"Som sklamaný, že sme nepostúpili, ale nie frustrovaný alebo naštvaný. Teraz sa môžeme sústrediť na ligu, presne to aj urobíme," povedal Klopp novinárom.

Atalanta - Liverpool 0:1

"Máme pár dní na zotavenie a potom hráme s Fulhamom, čo bude zradné, ale dáme do toho absolútne všetko. To je teraz naša súťaž," dodal Klopp. Tretí tím The Reds má v tabuľke anglickej Premier League rovnaký počet bodov (71) ako druhý Arsenal, ale zaostáva za ním rozdielom gólov. Oba celky zhodne strácajú dva body na vedúci Manchester City.

Štatistiky zápasu.
Štatistiky zápasu.Opta by Stats Perform

Jeden z novinárov sa Kloppa opýtal na súčasnú Salahovu formu, pretože egyptský útočník mimo pokutových kopov v apríli strelecky mlčí. "Tá penalta bola superpresvedčivá. Potom ďalšia šanca, to bolo smolné, ale nie je to prvýkrát, čo takú príležitosť premárnil," uviedol Nemec.

"Nijak zvlášť ma to neznepokojuje. Toto útočníci robia, stáva sa im to, tak to jednoducho je," doplnil vysvetlenie.