Začala sa éra po Kaneovi, Maddison s dvomi asistenciami. Šláger v znamení debutov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Začala sa éra po Kaneovi, Maddison s dvomi asistenciami. Šláger v znamení debutov
Aktualizované
Maddison hral vo svojom prvom súťažnom stretnutí za Tottenham veľmi dobre.
Maddison hral vo svojom prvom súťažnom stretnutí za Tottenham veľmi dobre.Profimedia
Futbalisti Tottenhamu odohrali svoj prvý zápas po odchode Harryho Kanea (30) a na pôde Brentfordu remizovali 2:2.

Kane je preč a Tottenham vstúpil do novej éry na pôde Brentfordu s novým kapitánom, ktorým sa oficiálne stal Heung-Min Son. Na hrote nastúpil Richarlison. Debut v súťažnom zápase a rovno v základnej zostave zažili Vicario, van de Ven, Udogie a hlavne Maddison.

Na domácej strane nahradil v bráne odchádzajúceho Rayu Holanďan Flekken. Tréner Frank pritom nemôže až do januára počítať so suspendovaným Toneym. Stretnutie otvoril Maddison svojou prvou asistenciou za "Spurs", posadil center na hlavu Romera. Ten skóroval a musel byť vystriedaný, pretože mal podozrenie na otras mozgu.

Anglická posila z Leicesteru prihrala aj na gól Emersona. Brazílčan vyrovnával na 2:2, keďže predtým skóre otočili Mbeumo s Wissom a ukázali, že Brentford sa o ofenzívu pri neúčasti Toneyho báť nemusí. Son zavinil svoju prvú penaltu v kariére. Mbeumo skóroval alebo prihral v každom z uplynulých šiestich zápasov, v ktorých nebol k dispozícii Toney (6+2).

Brentford - Tottenham 2:2

Šláger v znamení debutov

Chelsea a aj Liverpool predstavili viacero nových hráčov, ktorí prišli v lete a prvýkrát hrali súťažné stretnutie v nových pôsobiskách. Domáci obranca Disasi dokonca strelil gól, okrem neho nastúpili aj Sánchez, Colwill a Jackson. James mal na rukáve kapitánsku pásku premiérovo ako prvý v hierarchii tímu. Do hry potom prišli z lavičky Gusto, Maatsen i Ugochukwu.

V základe LFC začali Szoboszlai aj Mac Allister. Salah prihrávkou na gól Díaza zlepšil už tak skvelé čísla v úvodných stretnutiach sezóny. Počas posledných siedmich sa podieľal na dvanástich góloch (8+4). Van Dijk hral prvýkrát po odchode Hendersona ako hlavný kapitán "The Reds".

Chelsea - Liverpool 1:1