Záujem Liverpoolu stúpa. Hancko do Anglicka? Sme v kontakte aj s inými klubmi, tvrdí agent

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Záujem Liverpoolu stúpa. Hancko do Anglicka? Sme v kontakte aj s inými klubmi, tvrdí agent
Hancko je na trhu žiadaným artiklom.
Hancko je na trhu žiadaným artiklom. Profimedia
Liverpool vraj posilnil svoj záujem a reálne zvažuje angažovanie Dávida Hancka. Dvadsaťšesťročný slovenský obranca je jedným z hráčov, ktorého tamojší klub obdivuje a mohol by posilniť káder manažéra Jürgena Kloppa (56).

Hoci viaceré médiá informovali o tom, že k spečateniu dohody by mohlo byť už veľmi blízko, Hanckov agent uviedol, že jeho klienta sleduje mnoho tímov. "Ako agentúra sme v kontakte nielen s Liverpoolom, ale aj s ďalšími klubmi, ktoré sa zaoberajú Dávidovou situáciou," povedal prostredníctvom TNCZ a dodal:

"Odhadujem, že na 80-90% zostane v Rotterdame, pretože Feyenoord bojuje o Ligu majstrov. Ľudia v klube vedia, že môže byť predaný aj v lete a možno za viac ako teraz."

Reprezentant Slovenska zamieril do Feyenoordu v auguste 2022 z pražskej Sparty. Prakticky ihneď sa stal stabilným členom základnej zostavy a oporou defenzívnej línie. Počas sezóny a pol odohral v holandskej Eredivisie 48 ligových zápasov a na svojom konte má aj šesť vystúpení v Lige majstrov, v ktorej sa gólovo presadil na štadióne Atlética Madrid. S tímom "De Trots van Zuid" sa v ročníku 2022/23 tešil z ligového prvenstva.

Ďalšie futbalové prestupy a špekulácie.