Zostane to v šatni. Hráči United sa po prehre s Newcastlom rozprávali bez trénera

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Zostane to v šatni. Hráči United sa po prehre s Newcastlom rozprávali bez trénera
Ten Hag zostal zo svojho tímu sklamaný.
Ten Hag zostal zo svojho tímu sklamaný.Reuters
Frustrovaní hráči Manchestru United ostali v šatni bez manažéra Erika ten Haga (53) po tom, čo boli v nedeľu pokorení Newcastlom. Prezradil to obranca Luke Shaw (27), ktorý úprimne zhodnotil výkon tímu.

Anglický reprezentant pre Sky Sports po dueli uviedol: "Nebudem to príliš rozoberať, po zápase sme sa v šatni porozprávali bez prítomnosti personálu. Na ihrisku je to na nás a ani zďaleka to nebolo dosť dobré. Museli sme si to vyrozprávať jeden pred druhým."

Newcastle vďaka víťazstvu preskočil Manchester United na treťom mieste v tabuľke Premier League a oplatil hosťom prehru 0:2 z februárového finále Ligového pohára.

"Z finále sme boli sklamaní. Zanechalo to v našich ústach trpkú príchuť. Museli sme to pred našimi fanúšikmi napraviť," povedal Callum Wilson, ktorý sa v nedeľu spolu s Joeom Willockom postaral o presné zásahy v St James' Parku. 

Slabý výkon Manchestru United bol ťažko stráviteľný pre spomínaného Shawa. "Nie je to to, čo sme chceli a očakávali. Keď hráte na ihrisku kvalitného súpera a neprídete so správnym prístupom, bude to ťažký deň. To sa dnes ukázalo. Zaslúžili sme si prehrať," vravel zadák United a pokračoval:

"Keď sme dnes nastupovali, cítili sme sa dobre a boli sme pripravení na zápas. Zaznie píšťalka a je to úplný opak toho, čo sme robili na tréningu. Neprijateľné."

Holandský kormidelník Erik ten Hag hodnotil duel s veľkou nevôľou, no objektívne: "Nerád to hovorím, ale dnes boli lepší - najmä ich odhodlanie, vášeň a túžba. Chceli vyhrať viac, preto aj zvíťazili."

Táto prehra znamená, že Manchester United je v tabuľke štvrtý. V boji o miestenku do Ligy majstrov je len o bod pred Tottenhamom, na ktorý má zápas k dobru.

Prvá pätica Premier League
Prvá pätica Premier LeagueFlashscore