Nkunku si v USA poranil koleno. Pochettino odmieta zhadzovať vinu na stav ihriska

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nkunku si v USA poranil koleno. Pochettino odmieta zhadzovať vinu na stav ihriska

Nkunku si odniesol nepríjemnú pamiatku.
Nkunku si odniesol nepríjemnú pamiatku.Reuters
Nová posila Chelsea Christopher Nkunku (25) bol vystriedaný so zranením kolena na začiatku stredajšieho prípravného zápasu s Borussiou Dortmund na štadióne Soldier Field v Chicagu.

Francúzsky útočník sa v deviatej minúte duelu, ktorý sa skončil remízou 1:1, s bolesťou v tvári chytil za nohu, ale šéf lavičky Chelsea Mauricio Pochettino odmietol viniť stav ihriska. Hrací povrch nemusel byť ideálny, nakoľko bol na ňom počas víkendu koncert Eda Sheerana.

Nkunku prišiel do Londýna za takmer 60 miliónov libier. V polovici prvého polčasu odišiel z hry v nepríjemných pocitoch a neskôr ho videli s ľadovým obkladom pripevneným na kolene.

"Lekári ho vyšetrujú. Cíti niečo v kolene, ale veríme, že to nie je nič vážne. Dúfame, že sa bude môcť rýchlo vrátiť do tímu. Potrebujeme niekoľko dní na posúdenie," vravel argentínsky kouč.

Štadión Soldier Field má kapacitu 61 500 divákov, ale na spomínaný koncert prišlo rekordných 73 000 fanúšikov speváka. "Trochu sme riskovali, pretože ihrisko nie je dokonalé. Štadión sa používa aj na iný šport, to je niekedy riziko turné. Zo zranenia však nebudeme obviňovať ihrisko. Podľa mňa to bola smola," povedal Pochettino.

Marius Wolf skóroval za Dortmund, útočník Mason Burstow ale v 89. minúte vyrovnal. Londýnsky tím ukončil svoje predsezónne turné bez prehry.