Posledný tanec nebol. Ronaldo nehral, Messi prišiel na záver, Al-Nassr zdemoloval Miami

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Posledný tanec nebol. Ronaldo nehral, Messi prišiel na záver, Al-Nassr zdemoloval Miami
Mal to byť súboj Ronalda s Messim, ale šou si ukradol Talisca.
Mal to byť súboj Ronalda s Messim, ale šou si ukradol Talisca.Profimedia
Futbalisti saudskoarabského klubu Al-Nassr vyhrali vo štvrtkovom prípravnom zápase proti Interu Miami hladko 6:0.

Al-Nassr - Inter Miami 6:0

Súboj dvoch legiend svetového futbalu sa ale nekonal, pretože Cristiano Ronaldo pre zranenie na súpiske nefiguroval a Lionel Messi začal iba na lavičke náhradníkov, odohral posledných sedem minút. Al-Nassr mal skvelý úvod stretnutia, keďže v dvanástej minúte po zásahoch Otávia, Taliscu a Laporteho vyhrával už 3:0.

Náskok postupne narastal, presadil sa aj Maran. Talisca pridal z penalty svoj druhý presný zásah a nakoniec spečatil hetrik. V základnej zostave hostí nastúpili Suaréz, Busquets či Alba.

Ronaldo a Messi proti sebe nastúpili zatiaľ naposledy 19. januára 2023, keď sa uskutočnil priateľský zápas francúzskeho PSG a výberu najväčších hviezd saudskoarabskej súťaže. Portugalčan sa presadil dvakrát, Argentínčan raz. Po divokej prestrelke 5:4 sa z výhry tešil európsky klub.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Inter Miami sa na svetovom turné pripravuje na štart novej sezóny MLS, ktorá sa začína koncom februára. Pred týmto duelom remizoval so Salvádorom a prehral proti Dallasu i Al-Hilalu. Čakajú ho ešte All-Stars výber ligy z Hongkongu, japonský tím Vissel Kobe a nakoniec argentínsky celok Newells Old Boys, kde Messiho kariéra odštartovala.

Saudskoarabská súťaž má od záveru decembra prestávku, naplno sa rozbieha až 15. februára. Al-Nassr sa nachádza na druhom mieste tabuľky so sedembodovou stratou na vedúci Al-Hilal. Ronaldo je s 20 gólmi v 19 stretnutiach najlepším strelcom súťaže a zároveň jej najlepší nahrávač (9).