Duda nepremenil penaltu, zastúpil ho Suslov. Inter opäť na čele tabuľky

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Duda nepremenil penaltu, zastúpil ho Suslov. Inter opäť na čele tabuľky

Aktualizované
Suslov zabezpečil svojmu tímu remízu.
Suslov zabezpečil svojmu tímu remízu.Profimedia
Najvyššia talianska súťaž pokračuje v nedeľu 22. kolom. Tri body získali hráči Janova a Monzy, duel Hellasu Verona s Frosinone niesol slovenský rukopis. Lazio remizovalo s majstrom bez gólov. Inter využil zaváhanie Juventusu a po výhre nad Fiorentinou sa opäť vyhrieva na prvom mieste ligového pelotónu.

Hellas Verona - Frosinone 1:1

Domáci mohli ísť do vedenia po tom, ako v šestnástke súpera spadol Tijani Nosslin. Rozhodca najskôr nechal pokračovať v hre, následne však zaúradoval systém VAR. Loptu na biely bod si postavil slovenský futbalista Ondrej Duda, ktorý ju poslal do dolného ľavého kúta, gólman Stefano Turati ale odhadol smer správne.

Po ruke Bourabiu v pokutovom území mali hráči Hellasu v nadstavenom čase prvého dejstva pokus o reparát. Tentokrát sa pokúsil skórovať Dudov krajan Tomáš Suslov, svoju strelu zakrútil do ľavej šibenice a poslal Veronu do vedenia. Zaznamenal tak vôbec svoj prvý gól v Taliansku po príchode z Groningenu.

Hellas napokon tri body nevybojoval, v druhom dejstve vyrovnal mladý Brazílčan Kaio Jorge, ktorý je vo Frosinone na hosťovaní z Juventusu.

Lazio - Neapol 0:0

Nízky počet nebezpečných príležitostí sa dal pripísať citeľným absenciám na oboch stranách. Rimanom chýbali Ciro Immobile a Mattia Zaccagni, v drese úradujúceho šampióna sa nepredstavili Chviča Kvaratskhelia či Victor Osimhen. Neapol tak pokračuje v nevýrazných výkonoch a v tabuľke je až deviaty, Laziu patrí 6. priečka. Stanislav Lobotka odohral za hostí celý zápas.

Fiorentina - Inter 0:1

Hostia najskôr prežili dve obrovské šance súpera a následne sa v úvodnej štvrťhodine presadil najlepší strelec ligy Lautaro Martínez, ktorý má na konte už 19 gólov. Kapitán Interu, ktorý ako jediný skóroval aj v nedávnom súboji o Superpohár proti Neapolu, tak rozhodol už o štvrtom víťazstve svojho tímu na ihrisku Fiorentiny v rade, čo sa milánskemu celku podarilo prvýkrát v histórii.

Ďalšie výsledky: 

Janov - Lecce 2:1

Monza - Sassuolo 1:0

Tabuľka Serie A.
Tabuľka Serie A.Flashscore