Dvojgólový Vlahovič vystrieľal Allegrimu tristé víťazstvo v Serii A

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Dvojgólový Vlahovič vystrieľal Allegrimu tristé víťazstvo v Serii A
Dušan Vlahovič je vo forme, rovnako ako celý Juventus.
Dušan Vlahovič je vo forme, rovnako ako celý Juventus.AFP
Futbalisti Juventusu zvíťazili v nedeľňajšom zápase 21. kola Serie A na ihrisku Lecce 3:0 a dostali sa na prvé miesto tabuľky. Na konte majú 52 bodov, o jeden viac ako druhý Inter, no ten má jeden duel k dobru. O dva góly sa postaral Dušan Vlahovič (23). Svojmu tímu pomohol natiahnuť víťaznú sériu na sedem stretnutí.

Lecce - Juventus 0:3

Minimálne týždeň sa bude vyhrievať "stará dáma" na čele tabuľky talianskej najvyššej súťaže. O všetko sa postaral Dušan Vlahovič. Srb strelil po hodine hry v rozmedzí ôsmich minút dva góly. Rezultát uzatváral v závere Bremer. Vlahovič sa stal ešte len druhým hráčom Juventusu za ostatných 50 rokov, ktorý dosiahol v dvoch sezónach Serie A po sebe pred dovŕšením 24 rokov dvojciferný počet gólov (11). Prvým bol Paulo Dybala. 

Kanonier potvrdil svoju formu a vystrelil šéfovi lavičky Massimilianovi Allegrimu tristé víťazstvo v pozícii manažéra tímu Serie A. Podarilo sa mu to ako tretiemu v histórii. Pred sebou má Rocca (302) a Trapattoniho (352). Juventus ťahá naprieč všetkými súťažami osemnásťzápasovú sériu bez prehry.

Serie A - 21. kolo:

Hráči Frosinone ukončili päťzápasovú sériu prehier v talianskej Serie A. V nedeľnom dueli zvíťazili nad Cagliari 3:1. Hráči Empoli vybojovali prvé víťazstvo po ôsmich zápasoch, nad Monzou triumfovali 3:0. Všetky tri góly strelil poľský stredopoliar Szymon Zurkowski.

Tabuľka Serie A.
Tabuľka Serie A.Flashscore

Salernitana v základnej zostave so slovenským obrancom Norbertom Gyömbérom podľahla na domácej pôde FC Janov 1:2. S 12 bodmi je naďalej na dne tabuľky.

Frosinone - Cagliari 3:1

Empoli - Monza 3:0

Salernitana - Janov 1:2