Gyömbér pri remíze, Candreva vyrovnal Hamšíka. Obertovci neubránili Inter

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Gyömbér pri remíze, Candreva vyrovnal Hamšíka. Obertovci neubránili Inter

Aktualizované
Norbert Gyömbér odohral plnú minutáž.
Norbert Gyömbér odohral plnú minutáž.Profimedia
Futbalisti Salernitany remizovali v pondelňajšom stretnutí 2. kola talianskej Serie A s Udinese 1:1. Slovenský obranca Norbert Gyömbér (31) odohral za domácich celý zápas. Bol jubilejný stý. Oba tímy stále čakajú na prvé víťazstvo v novej sezóne. V akcii bol aj Adam Obert (21) s Cagiari, ktoré nestačilo na Inter a prehralo doma 0:2.

Salernitana - Udinese 1:1

Bližšie k premiérovým trom bodom v novom ročníku boli hostia, ktorých poslal do vedenia po zmene strán Samardžič. Ale v záverečnej dvadsaťminútovke vyrovnal Dia. V minulej sezóne nastrieľal 16 gólov a pridal šesť asistencií. Zdá sa, že formu si postupne prenáša do ďalšieho roka. 

Na presný zásah mu asistoval kapitán Candreva. Od roku 2007/08, keď v Serii A debutoval, nevypracoval nikto viac gólov v súťaži. Päťdesiatštyrinásobný reprezentant Talianska ich nazbieral 80, rovnako ako slovenský legendárny hráč Marek Hamšík.

Cagliari - Inter 0:2

V drese domácich odohral plnú minutáž slovenský stopér Adam Obert. Ani on nestačil na útočné vlny favorita "Nerazzurri". Zverenci Simoneho Inzaghiho rozhodli v priebehu deviatich minút. Skóre otvoril Dumfries, ktorému prihral Thuram. Meno v Taliansku dobre známe. Marcus zaznamenal svoju premiérovú asistenciu v Serii A 17 rokov a 282 dní po poslednej svojho otca (19. novembra 2005 na zásah Trezegueta proti AS Rím). 

S naplnením polhodiny hry zvýšil na rozdiel dvoch gólov Martínez. Zariadil tak nielen tri body, ale historicky zápis pre Inter. Piatu sezónu po sebe zvládol vyhrať úvodné dve stretnutia novej sezóny.

Tabuľka Serie A
Tabuľka Serie AFlashscore