Hellas si z Turína odváža bod, v základe nastúpili dvaja Slováci. Obert na konci tabuľky

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Hellas si z Turína odváža bod, v základe nastúpili dvaja Slováci. Obert na konci tabuľky
Aktualizované
Suslov nastúpil v žltom drese od úvodných minút.
Suslov nastúpil v žltom drese od úvodných minút.Profimedia
Futbalisti Hellasu Verona remizovali v pondelkovom zápase 7. kola talianskej Serie A na pôde FC Turín. V základnej zostave Hellasu nastúpili slovenskí reprezentanti Ondrej Duda (28) a Tomáš Suslov (21). Duda odohral celý zápas, Suslov hral do 85. minúty. Verončania majú na konte 8 bodov a v tabuľke im patrí 15. priečka. Adam Obert (21) hral za Cagliari od 75. minúty proti Fiorentine. Spokojný však byť nemôže.

FC Turín - Hellas Verona 0:0

V prvom polčase predviedol dôležité zákroky Lorenzo Montipo, ktorý ukázal svoje kvality napríklad proti nádejnej strele Valentina Lazara. Oba tímy prehĺbili svoju ofenzívnu nemohúcnosť, keď si naďalej udržali priemer menej ako jedného streleného gólu na zápas, pričom hostia neskórovali už viac ako šesť hodín.  Pozitívom pre "býkov" mohlo byť snáď aspoň to, že už viac ako dva roky neprehrali, ak nastúpili na pondelkový zápas.

Hodnotenie aktérov duelu
Hodnotenie aktérov dueluFlashscore

Fiorentina - Cagliari 3:0

"Fialky" boli na ceste za tromi bodmi od samého začiatku, keď ich najlepší strelec Nicolás González skóroval už v tretej minúte po veľkej chybe brankára Borisa Radunoviča. Domáci po vlastnom góle Alberta Dossenu využili nechcenú asistenciu sardínskeho klubu na druhý gól a opraty stretnutia už z rúk nepustili. Fiorentine sa v ofenzíve darí. V tomto kalendárnom roku strelila vo všetkých súťažiach 82 gólov, pred ňou sú len Real Madrid (92) a Manchester City (109).

Ďalší výsledok:

Sassuolo - Monza 0:1