Potrestaný Gyömbér a domáci výbuch Salernitany. Slovenské striedanie vo Verone

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Potrestaný Gyömbér a domáci výbuch Salernitany. Slovenské striedanie vo Verone
Aktualizované
Turín si zo Salerna odváža tri body.
Turín si zo Salerna odváža tri body.Profimedia
Futbalisti Salernitany prehrali v dohrávke 4. kola najvyššej talianskej súťaže s Turínom rozdielom triedy 0:3. V základnej zostave domácich nastúpil aj slovenský futbalista Norbert Gyömbér (31), ktorý v 43. minúte videl žltú kartu. Hellas Verona s Ondrejom Dudom (28) a Tomášom Suslovom (21) remizoval bez gólov s Bolognou.

Salernitana - Turín 0:3

Oba tímy zažili podobný štart do sezóny, keď ich v tabuľke delili dva body. Lepšie na tom boli Turínčania, ktorí v poslednom kole vyhrali doma nad Janovom 1:0, čím si v troch zápasoch vyskúšali všetky možné scenáre. Na druhej strane tím zo Salerna stále čakal na svoje prvé víťazstvo, keď nazbieral len dve remízy a naposledy prehral vonku s Lecce.

Súboj sa však pre domácich nevyvíjal dobre a už do polčasu prehrávali o dva góly. Zaskvel sa hlavne dvojgólový Nemanja Radonjič, ktorý skóroval v 41. a 50. minúte, systém VAR mu navyše po hodine hry neuznal ďalší zásah pre ofsajd. Slovák Gyömbér prežil nevydarené stretnutie, na konci prvého dejstva videl žltú kartu a v druhom sedel na lavičke - vystriedal ho Chukwubuikem Ikwuemesi.

Salernitana tak prišla o dlhú sériu ligovej neporaziteľnosti na Stadio Arechi, ktorá trvala od februára.

Slovenský obranca nepodal optimálny výkon.
Slovenský obranca nepodal optimálny výkon.Flashscore

Hellas Verona - Bologna 0:0

Hellas a Bologna divákom gólové korenie neponúkli. Jediným hráčom, ktorému sa podarilo umiestniť loptu do siete, bol v prvom polčase útočník "žlto-modrých" Federico Bonazzoli, ale gól mu následne odobral videorozhodca pre ofsajd. Domácich potom vo zvyšku zápasu podržal niekoľkými dôležitými zákrokmi brankár Lorenzo Montipó. Oba tímy hrali bez gólov prvýkrát od roku 2014 a zostávajú v strede tabuľky.

Slovenský reprezentant Ondrej Duda nastúpil v základnej zostave Hellasu. V 70. minúte ho na trávniku nahradil krajan Tomáš Suslov.

Tabuľka Serie A po 4. kole.
Tabuľka Serie A po 4. kole.Flashscore