Inter bojuje o Ligu majstrov, vedenie chce hráčov motivovať finančne

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Inter bojuje o Ligu majstrov, vedenie chce hráčov motivovať finančne
Hráči Interu mali po súboji s Monzou sklonené hlavy.
Hráči Interu mali po súboji s Monzou sklonené hlavy.Profimedia
Milánsky Inter bojuje o účasť v budúcoročnej edícii prestížnej Ligy majstrov a fanúšikovia museli cez víkend prehltnúť ďalšiu horkú pilulku v podobe domácej prehry s Monzou 0:1. Vedenie slávneho celku sa tak rozhodlo konať.

"Nerazzurri" zaznamenali v stretnutí s outsiderom už jedenástu prehru v aktuálnom ročníku najvyššej talianskej súťaže a momentálne im v tabuľke patrí piate miesto s dvojbodovou stratou na štvrté AC Miláno. Zatiaľ čo sa v Európe klubu zatiaľ darí, reálne hrozí, že v budúcej sezóne bude medzi elitnými mužstvami milionárskej súťaže chýbať.

Absencia v Lige majstrov predstavuje okrem straty prestíže aj finančné krvácanie. Podľa talianskych médií je budúcnosť trénera Simoneho Inzaghiho na lavičke závislá od prípadnej kvalifikácie do LM a od výsledku štvrťfinálového dvojzápasu s Benficou Lisabon.

Ako informoval denník La Gazzetta dello Sport, vedenie Interu sa obáva, že sa nedostane do prvej štvorky, a preto zvažuje, že v prípade postupu do Ligy majstrov ponúkne mužstvu bonus, ktorý by mal hráčov motivovať k zlepšeným výkonom na trávniku.