Lobotka si rozdelil bod s Dudom, Inter bez Škrianiara nestačil doma na Monzu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Lobotka si rozdelil bod s Dudom, Inter bez Škrianiara nestačil doma na Monzu

Aktualizované
Ondrej Duda získal s Veronou proti lídrovi z Neapolu bod.
Ondrej Duda získal s Veronou proti lídrovi z Neapolu bod. Profimedia
Talianska Serie A pokračovala v sobotu tromi zápasmi. V hre bol líder tabuľky i oba milánske celky.

Bologna – AC Miláno 1:1 (1:1)

Góly: 1. Sansone – 40. Pobega

Tréner Stefano Pioli postavil oproti ostatnému štvrťfinálovému zápoleniu s Neapolom úplne novú základnú zostavu. Jeho zverenci nevstúpili do stretnutia vôbec dobre. Už po 33 sekundách prehrávali. Center sprava z kopačky Poscha zakončil prudko z prvej za Maignanov chrbát Sansone. Obhajca majstrovskej trofeje sa nadýchol päť minút pred prestávkou. Spoza šestnástky napriahol Pobega a vyrovnal. 

Štatistika stretnutia.
Štatistika stretnutia.Flashscore

Napriek prevahe po zmene strán sa AC víťazstva nedočkalo. V ostatných siedmich dueloch zdolalo iba Neapol. V lige 4:0 a v Lige majstrov 1:0. Vo zvyšku zápasov sa trápi. Po druhej remíze za sebou je v tabuľke priebežne štvrté, Bologna neprehrala už päť kôl v rade a patrí jej ôsma priečka.

SSC Neapol - Hellas Verona 0:0

Domáci kouč Luciano Spalletti šetril slovenského stredopoliara Stanislava Lobotku, ktorý prišiel na ihrisko až v 73. minúte. Jeho krajan Ondrej Duda z Verony hral do 70. minúty. Po troch dueloch sa vrátil do hry uzdravený Osimhen a sedem minút pred koncom mal na kopačke tri body, no mieril iba do brvna. Neapol má na čele 14-bodový náskok pred Laziom Rím. Verona je v pásme zostupu na 18. priečke. 

Štatisticky pohľad na bezgólovú remízu.
Štatisticky pohľad na bezgólovú remízu.Flashscore

Inter Miláno – AC Monza 0:1 (0:0)

Gól: 78. Caldirola

Inter nedokázal nadviazať na triumf v priebehu týždňa s Benficou v rámci Ligy majstrov. V sobotu večer nepotešil svojich priaznivcov, keď nestačil na hráčov Monzy. Na trojbodový zápis v lige čakajú zverenci Simoneho Inzaghiho už päť kôl v rade. Prvým gólom od septembra 2020 rozhodol o osude stretnutia v 78. minúte hosťujúci Caldirola. Domácim chýbal slovenský reprezentant Milan Škriniar, ktorý sa stále nedostal zo zraneného chrbta. 

Tabuľka Serie A.
Tabuľka Serie A.Flashscore