Inter nevypočul protesty fanúšikov, priviedol neobľúbeného Cuadrada

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Inter nevypočul protesty fanúšikov, priviedol neobľúbeného Cuadrada

Juan Cuadrado strávil v drese Juventusu osem sezón.
Juan Cuadrado strávil v drese Juventusu osem sezón.AFP
Juan Cuadrado (35) bol bez práce len necelé tri týždne. Kolumbijský univerzál po minulej sezóne opustil Juventus a teraz sa ako voľný hráč dohodol na zmluve s konkurenčným Interom Miláno.

Juhoamerický futbalista sa počas dňa podrobil lekárskej prehliadke a následne podpísal ročný kontrakt.

Cuadrado strávil v turínskom tíme osem sezón, v priebehu ktorých získal päť ligových titulov a štyri pohárové trofeje. Medzitým ho fanúšikovia jeho nového zamestnávateľa veľmi dobre poznajú a nemôžu mu zabudnúť jeho simulovanie a neférovú hru.

Počas posledného zápasu v semifinále Talianskeho pohára sa Cuadrado dostal do potýčky s útočníkom Interu Romeluom Lukakuom, ktorého priaznivci Juventusu rasisticky urážali. Kolumbijský hráč bol za túto hádku vylúčený z troch pohárových zápasov, priaznivci Interu proti jeho účasti protestovali a chceli sa s ním najprv porozprávať.

Cuadrado v minulosti obliekal dresy Chelsea, Fiorentiny, Lecce a Udinese a rozšíril už aj tak početnú skupinu posíl Interu. Novými členmi kádra sú aj Yann Aurel Bisseck, Davide Frattesi a Marcus Thuram, zatiaľ čo Francesco Acerbi a Kristjan Asllani sú staronovými členmi.