Juventus si chce udržať Rabiota, Manchester United mu ponúkol lukratívny kontrakt

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Juventus si chce udržať Rabiota, Manchester United mu ponúkol lukratívny kontrakt

O Rabiota je v európskom futbale značný záujem.
O Rabiota je v európskom futbale značný záujem.Profimedia
Podľa informácií talianskych médií má Adrien Rabiot (28) vážneho nápadníka. Je ním anglický Manchester United, ktorý sa o jeho služby zaujímal už pred rokom. V hre je však aj zotrvanie francúzskeho futbalistu v turínskom Juventuse.

Zmluva reprezentanta "Galského kohúta" s "Bianconeri" vyprší koncom tohto týždňa, takže mu hrozí odchod z Turína zadarmo.

V tejto sezóne sa pod vedením Massimiliana Allegriho výrazne presadil, keď v 48 zápasoch vo všetkých súťažiach strelil 11 gólov a na 6 asistoval, pričom odohral viac ako 4200 minút. Fanúšikovia mu však vyčítali, že začal hrať dobre až pred MS v Katare, navyše v období, keď mu plynul posledný rok kontrakt a bolo jasné, že chce zaujať potenciálnych záujemcov.

V pondelkovom vydaní denníka Gazzetta dello Sport sa podrobne píše o tom, že Rabiot dostal ponuku od Manchestru United na lukratívny viacročný pracovný dokument, ale ešte sa nerozhodol o svojom možnom odchode z Juventusu. Taliansky gigant mu už predostrel ročnú zmluvu v hodnote približne 7 miliónov eur v čistom, ale v snahe udržať si Francúza by ju mohol zvýšiť.

Ak by sa rozhodol odísť z Turína, Juventus by sa zameral na podpis odchádzajúceho talizmanu Lazia Sergeja Milinkoviča-Saviča, ktorý je spájaný s prestupom do kádra "Starej dámy" už dlhší čas.