Milinkovič-Savič nechce pokračovať v Laziu. Nahradí v Turíne Rabiota?

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Milinkovič-Savič nechce pokračovať v Laziu. Nahradí v Turíne Rabiota?

"SMS" by mohol zmeniť dres v rámci Talianska.
"SMS" by mohol zmeniť dres v rámci Talianska.Profimedia
Denník La Gazzetta dello Sport tvrdí, že turínsky Juventus sa v lete bude snažiť získať do svojich služieb Sergeja Milinkoviča-Saviča (28) v prípade, že Adrien Rabiot (28) opustí klub ako voľný hráč.

28-ročný srbský stredopoliar vstupuje do posledného roka svojej zmluvy s Laziom a nemá záujem predĺžiť ju, čo núti klub hľadať kupcov pre letné prestupové obdobie. Cena sa pohybuje okolo 30-35 miliónov eur, ale jeho zmluvná situácia necháva "Biancocelesti" na neistej pôde.

Juventus už obdivuje Milinkoviča-Saviča dlho, ale často ho odrádzala jeho cenovka, čo by toto leto nemalo byť prekážkou. O futbalistu sa údajne zaujíma aj Inter, ale zdá sa, že svoje úsilie sústredí viac na Davideho Frattesiho zo Sassuola.

Ako podrobne uvádza Gazzetta, Rabiotov odchod by podnietil Juventus, aby urobil vážny krok k Milinkovičovi-Savičovi. "Bianconeri" by mohli do výmeny zahrnúť niektorých hráčov, aby znížili náklady na transakciu - ako napríklad Lucu Pellegriniho alebo Nicolu Rovella.

Rabiot sa stále nerozhodol, či podpíše novú zmluvu s Juventusom, ale rozhodnutie padne čoskoro, keďže jeho kontrakt vyprší za menej ako dva týždne.