Lazio osem zápasov bez prehry, Cremona s treťou výhrou v sezóne

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Lazio osem zápasov bez prehry, Cremona s treťou výhrou v sezóne

Aktualizované
Immobile strelil víťazný gól Lazia na pôde Spezie.
Immobile strelil víťazný gól Lazia na pôde Spezie.TASR
Futbalisti US Cremonese zvíťazili v piatkovom zápase 30. kola Serie A nad Empoli FC 1:0. Radovali sa z tretieho trojbodového zápisu v aktuálnom ročníku. V druhom dueli uspelo Lazio na ihrisku Spezie rozdielom triedy.

US Cremonese - Empoli FC 1:0 (1:0)

Gól: 4. Dessers

Cremonese predviedlo skvelý vstup do zápasu. Už v štvrtej minúte odcentroval z diaľky Sernicola, ktorého prihrávku si v šestnástke prebral Dessers a zblízka prekonal brankára Perisana. Hostia mohli vyrovnať v 26. minúte. Picolli dostal ideálnu prihrávku na penaltový bod, no ranou z prvej mieril tesne nad. 

Štatistický pohľad na súboj.
Štatistický pohľad na súboj.Flashscore

Po zmene strán si domáci zopakovali prakticky situáciu z prvého dejstva, avšak tentoraz bez streleného gólu. Na konci dlhého centra bol Tsadjout, ktorý z uhla pálil nad bránu. Empoli sa k súperovej bráne dostávalo sporadicky. Medzi priestor troch žrdí vystrelilo len raz, a tak v druhom kole po sebe nevyhralo. Naopak, domáce mužstvo nadviazalo na triumf z pôdy Sampdorie.

Spezia - Lazio 0:3 (0:1)

Góly: 36. Immobile (11 m), 52. Felipe Anderson, 89. Antonio

Lazio natiahlo svoju neporaziteľnosť na osem zápasov. Na pôde zachráňujúcej sa Spezie uspelo rozdielom triedy. O víťazstve rozhodol v prvom dejstve desiatym zásahom v sezóne Immobile. Po faule na Felipeho Andersona premenil pokutový kop. Všetko ale mohlo byť v úvodnej pätnásťminútovke inak. Najprv v druhej minúte pálil do brvna domáci Bourabia. O desať minút neskôr odcentroval ten istý hráč zľava pred bránu, kde hlavou mieril zblízka tesne vedľa Nzola. 

Štatistika stretnutia.
Štatistika stretnutia.Flashscore

Po zmen strán tak Rimania už len navyšovali svoje skôre. Najskôr po rýchlej kombinačnej akcii prestrelil zblízka po zemi Felipe Anderson brankára Dragowského. Rezultát uzavrel minútu pred naplnením riadneho hracie času rýchlonohy Antonio, ktorý unikol defenzíve, obišiel gólmana a do prázdnej brány skóroval. Spezia nevyhrala štvrté kolo v rade.

Tabuľka Serie A.
Tabuľka Serie A.Flashscore