Lazio prijalo Sarriho rezignáciu. Vedenie tímu prevzal doterajší asistent Martusciello

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Lazio prijalo Sarriho rezignáciu. Vedenie tímu prevzal doterajší asistent Martusciello

Novým trénerom Lazia sa stal Giovanni Martusciello.
Novým trénerom Lazia sa stal Giovanni Martusciello.Profimedia
Rímske Lazio vo vyhlásení oznámilo rezignáciu trénera Maurizia Sarriho (65). Vedenia tímu sa ujal jeho doterajší asistent Giovanni Martusciello (52).

Rímsky celok k danej situácii uviedol: "S.S. Lazio oznamuje, že Maurizio Sarri podal rezignáciu na funkciu hlavného trénera prvého tímu. Klub by mu chcel poďakovať za dosiahnuté ciele a odvedenú prácu a popriať veľa šťastia v ľudskej i profesijnej rovine." 

Účastník Serie A na svojom webe vzápätí dodal: "Zároveň klub oznamuje, že sa rozhodol poveriť Giovanniho Martusciella funkciou hlavného trénera."

Toskánsky kouč podal rezignáciu po ligovej prehre 1:2 s Udinese, ktorá nasledovala po vypadnutí z Ligy majstrov na úkor Bayernu Mníchov. Skončiť sa rozhodol skúsený lodivod sám, úmysel už skôr oznámil svojim zverencom.

"Vidím, že už ma nenasledujete. Niektorí z vás pôsobia úplne inak ako v minulej sezóne. Rozhodol som sa rezignovať. Ak je problém vo mne, odstúpim, aby ste mohli ročník zakončiť pozitívne," povedal rozhorčene Sarri, informoval taliansky novinár Alfredo Pedulla.